2021 Aprilia Tuono660 Test Sürüşünde Görüntülendi

0
1677

Hakkında çok konuşulan motosiklet, geçtiğimiz günlerde 2021 Aprilia Tuono660 Test Sürüşünde Görüntülendi. 2019 yılında Aprilia RS 660’ın duyurulmasından sonra gözler Aprilia’nın üzerine çevrilmiştir. Spor modelden sonra bazı kullanıcılar aynı motor bloğundan türetilen farklı kasa yapılarını beklemeye başlamışlardır.

2021 Aprilia Tuono660 Test Sürüşünde GörüntülendiAprilia RS660 gerçekten de günümüz koşullarındaki rakiplerinin çok ötesinde bir motosiklet olmayı başarmıştır. Aprilia, marka tarihinin en iyi ve göze çarpan motosikletini üretmiştir. Aprilia bu kadar iyi bir motosiklet ürettikten sonra ikinci bombayı da patlatmak istemiştir. Aprilia, Tuono 660 adında motosiklet üretileceği dedikodusunu yaymıştır. Böylece Aprilia yıllar sonra motosiklet sektöründeki haberler köşesinde adından sık sık bahsetmeyi sağlayabilmiştir. Geçmiş yıllarda birçok kullanıcı, Aprilia diye bir motosiklet markasını olduğunu bile bilmiyorlardı. Aprilia’nın en büyük problemlerinden diğeri de İtalyan menşeili olduğunu kanıtlayamamasıdır. Özellikle ülkemizde oldukça düşük satış rakamlarına sahiptir. Oluşan kronik problemlerin giderilememesi, insanların markayı tanımaması ve yeterince ilgi çekici modellerin ülkemize getirilmemesi markanın pazar payını olumsuz etkilemiştir. Fakat markanın son çıkardığı ve çıkaracağı modeller motosiklet haberciliğinin gözde konuları olmuştur.

Aprilia Tuono’nun üretim ve fabrika konusunda resmi duyurular yapılmasa da Rs660’tan uygun maliyetli parçalardan üretilip, daha ucuz olması planlanmaktadır. 2021 Aprilia Tuono660 Test Sürüşünde Görüntülendi ve Aprilia’nın yeni 660 cc’lik motosiklet yelpazesi genişlemeye başladı. Marka son olarak Tuareg adındaki macera motosikletini de 660 cc sınıfına eklemeyi başarmıştır. Ayrıca fabrikada geliştirilmekte olduğu söylenen daha küçük 400 cc’lik motosikletlerin olduğu da diğer önemli dedikoduların arasındadır. Aprilia 660 cc’lik motosikletlerin 400 cc ‘lik versiyonlarını da üretip, sektörde varlığını belli etmek istemektedir. Eğer Aprilia hayranıysanız, markanın en iyi zamanlarına denk geldiğinizi söyleyebilirim.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here