Aprilia Shiver 900 Tüm Özellikler!

2
3184
Aprilia Shiver 900 Görünüm

İtalyan Aprilia Shiver 900 artık Türkiye’ye gelmiş bulunmakta. Son dönemin en ilgi çekici modellerinden olan Shiver 900, sunduğu özelliklerle de kullanıcıları mest ediyor. Shiver 900 yenilenen çekiş kontrol sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi ile göz dolduruyor. Elektronik gaz kontrol sistemi ile 95 HP motor gücüyle motosiklet tutkunlarının bir kez daha kalbini kazanmaya geliyor. İlk versiyonu 13 yıl önce olan Shiver 900, elektronik gaz kelebeği yönetimi teknolojisine sahip ilk seri üretim motosiklet olarak yollara çıkan model ünvanını da taşıyor. Tüm kullanıcılara hitap eden mekanik yapısı ve dinamizmi ile; yarış teknolojisini de birleştiren model çok iddialı geliyor. 900 cc’lik V-Twin motoru, sürüş güvenliğini artıran elektronik kontrol sistemleriyle kullanıcılarına hitap eden motosiklet, kırmızı iskeleti ile de kendini belli ediyor.

Aprilia Shiver 900 Görünüm

Aprilia Shiver 900 Tasarımı Nasıl?

Aprilia Shiver 900 İtalyan zarifliği almış görünüyor. Motosiklette ki bu zarifliği performansla buluşturan Aprilia, Sport Naked’in yıldızı Shiver 900’ü, yenilediği donanımlarla ve en son teknolojik ekipmanlarla harmanlayarak yollarla buluşturdu. Ön tasarımında hakim olan hava girişleri ve ön çamurluk modelin dinamizmini arttıran niteliklerden. Arka görünümünde yer alan selenin altına entegre edilen egzoz sistemi, yakıt deposu yan kaplamaları, yan paneller motosikletle adeta bütünleşiyor. Motosiklette kullanılan renk teması kırmızı, Bu renkte tüm gövdeyi harmanlamış durumda. Kırmızı rengini dozajında kullanan Aprilia, modelin yakışıklılığını arşa çıkarmış durumda. Shiver 900’de kullanılan Tech Silver, yeni Challenging Red ve Innovation Dark olmak üzere her biri kontrast olan üç renk teması arasından seçim yapmak çok zorlayıcı olacağa benziyor.

Aprilia Shiver 900 Görünüm

Aprilia Shiver 900 Teknik Özellikleri Neler?

Aprilia Shiver 900 kompakt, bütün bir yapıya sahi gibi duruyor. Motosikletin önde 120/70 ve arkada 180/55 ebadında lastikler tarafından çevrelenen üç kollu hafif ağırlıkta ki jantları ise etkin hızlanma performansına direk katkıda bulunan niteliklerden. Önde dört piston kaliperli 320 mm diskler ve arkada tek piston kaliperli 240 mm çapındaki disk modelin materyal kalitesini öne çıkarıyor. 41 mm çapındaki Kayaba marka ters çatal, 130 mmlik süspansiyon, Shiver 900 üzerinde yollarda bulunan engebelerde konforlu geçiş yapmanızı sağlıyor.

Aprilia Shiver 900 Motor Özellikleri Ne? Türkiye’de Ne Kadara Satılacak?

Shiver 900; 6.500 d/d’da 90 Nm torku kullanıma sunan motor ile 95 HP güç üretiyor.  90 derece açılı Twin-V motor, silindir başına dört supap sunuyor. Üstten çift eksantrik ve sıvı soğutma gibi yenilenmiş teknolojilerde model de sunulmuş durumda. Türkiye’de 82 bin 900 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan model için acele etmeniz gerekiyor; Çünkü, sınırlı sayıda üretimi var.

Yeni Kia Stinger Efsane Olarak Geliyor!

 

 

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here