Aprilia’nın Elektrikli SR1 Modeli Satışa Çıkıyor!

0
1759

Aprilia’nın Elektrikli SR1 Modeli Satışa Çıkıyor! Elektrikli scooterlar kalabalık şehirler için vazgeçilmez olarak adlandırılmaktadır. Gelişen teknoloji ve küçülen evler, olmayan garajlar yüzünden insanlar daha portatif araçlara yönelmek istemektedirler. Aprilia eSR1, taşıt sahibi olmak isteyen insanlar için biçilmiş kaftan olan mikro scooterdır.

Aprilianın eSR1 Adlı Modeli Satışa Çıkıyor!Çıkarılabilir akülere sahip olduğu için her yerde kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Tek şarj ile 30 kilometre menzile sahiptir. Magnezyumdan yapılan 10 inçlik jantlar sayesinde oldukça hafif olarak üretilmektedir. Ön tekerleğin içindeki motora monte edilmiş rejeneratif bir fren sistemine ve arkada kabloyla çalışan tek bir diske sahiptir. Aprilia son zamanlarda ortaya çıkardığı birbirinden şık ve teknolojik motosikletlerden sonra mikro scooter çıkarması insanları oldukça şaşkına uğratmıştır. Genel olarak mikro scooterlar yavaş yavaş hayatımıza adapte olmaya başlamıştır. Kısa şehir içi yolculuklarında kullanılması gereken ulaşım aracıdır. Ayrıca günümüz teknolojisi sayesinde tatmin edici menzil ve ortalama hız değerlerine sahiptirler. Aprilia eSR1’in tasarımı rakiplerine göre daha kaslı ve agresif durmaktadır. Katlanarak az yer kaplaması en büyük avantajlarından birisidir. Ayrıca ufak gösterge paneli ve ışık tasarımı şehir içi sürüşleri eğlenceli ve görünür kılmaktadır.

Aprilianın Elektrikli SR1 Modeli Satışa Çıkıyor!Mikro scooter’ın en büyük eleştiri alacağı nokta fren sistemi olacak gibi durmaktadır. Elektrikli scooterlar, kaza anında sürücüye zarar verecek hızlara rahatlıkla çıkabilmektedirler. Birçok marka Aprilia gibi mikro scooter üretimine ve satışına başlamıştır. Bunun en önemli nedeni marka bilinirliliğinin artırmak ve insanların ait hissettikleri markaya yönelmek istemelerinden kaynaklanmaktadır. Aprilia’nın Elektrikli SR1 Modeli Satışa Çıkıyor! Mikro scooter’ın Avrupa satış fiyatı 820 Euro olarak belirlenmiştir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here