BMW 8 Serisi 2023

0
2606
BMW 8 Serisi

BMW 8 Serisi İnce Tasarım Değişiklikleri ve Daha Gelişmiş Teknolojik Özelliklerle Geliyor!

Alman otomobil üreticisi BMW, 2018’de piyasaya sürdüğü BMW 8 Serisini yenileyeceğini tüm BMW severlere duyurdu! BMW, 2023 model yılı için 8 Serisinde birkaç adet küçük ama anlamlı değişiklik yapıyor. BMW’nin 8 Serisindeki değişiklikleri fark etmek için gözlerinizi kısmanız gerekecek. Coupe, Cabrio ve Sedan modelleri incelikli görsel ayarlamalar ve daha iyi araç içi teknolojiler ile birlikte geliştirilirken, en üst seviye M8 artık yalnızca yarış donanımında sunuluyor. Özellikle benzersiz ve ikonik tasarımı, sportif sürüş dinamikleri ve yüksek direksiyon hassasiyeti, lüks ve son derece konforlu iç mekanı dikkatimizi çekiyor. Bir bütün olarak her bir parçası etkileyici olan bu otomobili gelin biraz daha yakından inceleyelim.

2023 BMW 8 Serisi Genel Bakış

İlk bakışta makyajlı 8 Serisini tanımak ve değişiklikleri fark etmek için dikkatli bir göz gerekiyor. Değişikliklerin çoğu, tasarımcıların yeni görünümlü böbrek ızgaraları eklediği ve tampondaki hava girişlerini yeniden şekillendirdiği ön kısımda bulunuyor. 2023 modelini geceleri tanımak çok daha kolay: Böbrek ızgaralar artık aydınlatılıyor. Arabanın kilidi açıldığında veya bir kapı açıldığında yanıyorlar. Ancak sürücü isterse bunları manuel olarak da açabilir. İç ve dış mekanda yer verilen ufak tefek makyaj ve değişiklikler yeni BMW 8 serisine yenilikçi bir hava katmış diyebiliriz.

2023 BMW 8 Series

2023 BMW 8 Serisi Genel Özellikler

BMW, yenilenen bu 2023 BMW 8 Serisinde, renk skalasını sırası ile; San Remo Yeşil Metalik, Gökdelen Metalik Gri, Portimao Metalik Mavi, Tanzanite Metalik  Mavi ve Dondurulmuş Saf Metalik Gri olarak adlandırılan beş tonla genişletti. Son iki renk BMW’nin Individual departmanından geliyor. 2023 BMW 8 serisi için yeni 20 inç jant tasarımları da mevcut. İç kısma göz attığımızda ise, en büyük değişikliğin gösterge panelinin tam ortasında olduğunu görüyoruz. iDrive bilgi-eğlence sisteminin ekranı 10,25 inçten tam 12,3 inç’e büyüyor. Gerçekten göz doyurucu ve oldukça teknolojik olan görünümü destekleyici bir yenilik olmuş diyebiliriz. Motor, dört tekerleği sekiz ileri otomatik şanzımanla döndürüyor ve M8’i sıfırdan 100 kilometreye üç saniyede götürüyor. Isıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir M Karbon koltuklar ve iki ton siyah ve Sakhir Orange deri ve Alcantara döşeme de seçenekler listesine katılıyor. Ayrıca BMW 8 Serisinin farları 2023 model yılı için yeniden tasarlandı.

2023 BMW 8 Serisi

2023 BMW 8 Serisi Ne Zaman Üretilecek?

2023 BMW 8 Series

BMW, 2023 BMW 8 Serisini Mart 2022’de üretmeye başlayacak. Markanın 17 Şubat’ta bir tanıtım yapması planlanıyor. Biz de yakından takip edip gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız!

Ayrıca;
2. El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here