Alabileceğiniz Retro Tasarım Motosikletler

2
5938

Retro tasarım motosikletler oldukça havalı ve cool durmaktadırlar. Son zamanlarda markalar, geçmişte ürettikleri motosikletleri yeniden tasarlayıp, tekrardan satışa sunmaktadırlar. Böylece hem geleneksel, klasik tasarım ve modern teknolojik donanımlar bir arada olmaktadırlar. Alabileceğiniz Retro Tasarım Motosikletler, isteklerinize göre değişse de benzer tasarımlara sahip olmaktadırlar. Bunun başlıca sebebi, markaların rekabetlerinin ortaya çıkardığı “Kopyala-Yapıştır” Mantığıdır.

4Harley Davidson 48

Harley Davison’un ortaya çıkardığı en şık tasarımlı motosikletlerden birisidir. 1.200 cc hava soğutmalı V-Twin motoru oldukça abartılı ses çıkarabilmektedir. Düşük sele boyu, sürücüye farklı boyutta yaşıyormuş hissiyatı vermektedir. Sonuç olarak Harley-Davidson 48, günümüzde ortaya çıkarılmış retro ve ikonik motosikletlerden birisidir.

3Triumph Bonneville T120

Triumph Bonneville T120, 2.Dünya savaşından fırlamış görüntüsü ile motosiklet kullanıcılarını etkilemeyi başarmaktadır. Ayrıca motosiklet, günümüz eski modaya sahip kalırken yeni teknolojilere de sahip olmaktadır. Örnek olarak LCD ekran, çekiş kontrolü ve ısıtmalı elcik gibi birçok donanıma sahiptir. 

2Yamaha XSR900

Ulaşılabilirlik ve ikinci el satışını düşündüğümüz zamanda tercih edilmesi gereken motosikletlerden birisidir. Fiyat/performans motosikleti olduğu için kullanıcılar arasında oldukça fazla tercih edilmektedir. Yamaha XSR900, ikonik ve sokak yarışçısı tasarımına sahiptir. 870 cc, 115 beygir gücü sayesinde şehir içi ve şehir dışı sürüşler için uygundur.

1Ducati Scrambler

Alabileceğiniz Retro Tasarım Motosikletler listemizin sonuncusu Ducati Scrambler’dır. Ducati, geçmiş ve günümüzü birleştirebilen en iyi üreticilerdendir. Neredeyse bütün motosikletleri kusursuz tasarıma sahiptir. 1970’lerin arazi motosikletlerini andıran tasarımı, günümüz teknolojisi ile buluşmuştur.

İkinci El Motosiklet İlanları

2 YORUMLAR

  1. Çok güzel motorlar seçmişsiniz. elinize sağlık gerçekten motosiklette ne kadar retro tasarım o kadar şık olyuyor. Vespa tarzının 30 senedir aynı olması gibi.

  2. Her biri birbirinden güzel harika motorlar gerçekten, yalnız başlık maalesef benim için uygun sayılmaz çünkü bunlar alabileceğim retro tasarım motosikletler değil 🙁

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here