Custom Yapmaya En Uygun Motosikletler

0
2841

Custom Yapmaya En Uygun Motosikletler! Motosiklet kullanıcıları genellikle kendilerine özel bir motosiklete sahip olmak isterler. Motosiklete değişiklikler yapmak kişi ve ustaya kalmış bir durum olsa da motorun tasarımı, markası ve modeli de oldukça önemlidir. Ufak değişikliklerle inanılmaz görüntülere sahip olan motosiklet marka ve modellerini sıraladık.

1Bajaj Boxer 150

Bajaj Boxer 150 sıradan bir commuter sınıfı motosiklettir. 144 cc, 12 beygir, hava soğutmalı, yakıt cimrisi, ön ve arka kampana fren sistemine sahiptir. Yolculuklarınızda ortalama 100 kilometre hızlarda seyir edebilme şansı tanımaktadır. Yapı ve parça kalitesi, uygun fiyatına oranla çok daha iyidir. Motosikletin asıl özelliği ise neredeyse bütün motosiklet parçalarına uyum sağlayabilmesidir. Motosikletin ayna ve arka çanta ekleme demiri çıktığında bile bambaşka görüntüye sahip olmaktadır. Kullanıcının hayal gücüne bağlı olarak ufak ve ucuz parçaların birleşimiyle ortaya göz alıcı bir motosiklet çıkmaktadır.

2Honda CGL 125

Honda CGL 125 yapısı ve Honda kalitesinin buluştuğu motosiklettir. Tasarım değişikliği ve uygun parça fiyatlarıyla motosiklet kullanıcıları için biçilmiş kaftandır. 124 cc, 5 vites, 9 beygir ve maksimum 105 kilometre hıza çıkan motor bloğu oldukça sağlamdır. Honda CGL 125 Cafe racer ve scrambler motosiklet tasarımlarına uyumludur.

3BMW R60

Custom Yapmaya En Uygun Motosikletler

BMW R60 1973 modeldir. Oldukça şık ve göz alıcı tasarıma sahip olsa da zamanla oluşan metal yorgunluğu ve paslanmalardan oldukça etkilenmektedir. Bazı kullanıcılar tarafından hurdalıkta veya tozlu garajlarda bulunup, özel olarak modifiye edilmektedir. Parçalarının nadir bulunması ve pahalı olması nedeniyle custom hale getirilmesi daha rahat ve olanaklı olmaktadır.

4BMW R80 RT

Custom Yapmaya En Uygun Motosikletler

Zamanında BMW’nin adventure, touring kategorisinde binlerce adet sattığı BMW R80 RT, günümüzde kullanıcılar tarafından çok farklı tasarımlara sahip olmaktadır. Motorunun dayanıklı, güçlü ve torklu olması nedeniyle sürüş keyfini rahatlıkla yaşatmaktadır. BMW’nin en can alıcı ve göze hitap eden noktası; deposudur. Ufak parça eksiltme işlemiyle bambaşka motosiklete dönüşebilmektedir. Custom Yapmaya En Uygun Motosikletler kategorisinde pahalı ve ulaşılması zor bir seçenek olsa da tasarım olarak en güzellerine sahiptir.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here