Kullanılmış Hava Yastıkları Reebok İle Ayakkabı Oldu

0
1525
hava-yastıkları-ayakkabı
hava-yastıkları-ayakkabı

Hava yastıkları adeta insanların organları gibi asli görevini tamamladıktan sonra da kullanımına devam edilebilen bir materyal oldu. Bu gerim dönüşüm ve ileri dönüşüm çağında Reebok ve Kanghyuk markaları araba hava yastığı malzemesini yeniden kullanıyor. Bir çarpışmada araçtaki yolcuları kurtarmak için hayatlarını feda ettikten sonra otomotiv hava yastıklarına ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Biz bir örnek verelim en azından bazıları ayakkabıya dönüştürülüyor.

Hava Yastıkları Malzemesi İle Yapılan Ayakkabılar Londra’da Satışta

hava-yastıkları-reebok
hava-yastıkları-reebok

Reebok ve giyim üreticisi Kanghyuk’un “Collection 8” ürünü, kullanılmış hava yastıklarını ayakkabıya dönüştürüyor. Bu anlamda, 50 çiftten sınırlı sayıda üretilen Reebok x Kanghyuk Zig Kinetica serisini yalnızca İngiltere, Londra’daki Dover Street Market’te satışa sunuyor.

Proje, yüksek lisans okulundayken Sanglak Shon tarafından tasarlanan el yapımı ürünlerden oluşan “İleri Konseptler” in bir parçası olarak meydana geldi. Proje, aynı zamanda ikinci el otomotiv hava yastıklarından üretilen Sole Fury giyim serisiyle 2019’da görücüye çıktı. Yeni ayakkabıların üst kısmı, Kanghyuk’un hazır giyim hava yastığı giyim koleksiyonundan kalan malzemeden yapılmıştır.

Hava Yastıkları Enerji Dönüşüm Sistemine Sahip

kullanılmış-hava-yastığı-malzemesi
kullanılmış-hava-yastığı-malzemesi

Duyuruya göre, “Zig Kinetica’nın mevcut versiyonlarına benzer şekilde, bu ayakkabılar, silüetin imzası olan üç parçalı enerji geri dönüş sistemine sahiptir”. “Ayırt edici zikzak şekilli taban, her adımın kinetik enerjisini yakalar ve geri döndürür.”

Ayakkabılar unisex ölçülerinde siyah veya beyaz renklerde mevcuttur. İlk çalışmanın her çifti 250 £ (330 $) olarak fiyatlandırılır.( TL fiyatı her an değişmekte bu yüzden yazamıyoruz)

Yüksek Lisans Projesi

ayakkabı-hava-yastıklı
ayakkabı-hava-yastıklı

Proje, yüksek lisans döneminde Sanglak Shon tarafından tasarlanan el yapımı ürünlerden oluşan “İleri Kavramlar” ın bir parçası. Gelecek adına umut veren proje, aynı zamanda kullanılmış otomotiv hava yastıklarından üretilen Sole Fury giyim serisi ile 2019’da görücüye çıktı.

Yeni ayakkabıların üst kısmı, Kanghyuk’un hazır giyim hava yastığı giyim koleksiyonundan kalan malzemeden yapılmıştır.

Açıklamaya göre, “Zig Kinetica’nın mevcut versiyonlarına benzer şekilde, bu ayakkabılar, silüetin imzası olan üç parçalı enerji geri dönüş sistemine sahiptir”. “Ayırt edici zikzak şekilli taban, her adımın kinetik enerjisini yakalar ve geri döndürür.”

 

 

İkinci el Otomobil ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here