Günün Seçimi: Otantik 1949 Ford Custom Convertible

1
3110
günün-seçimi
günün-seçimi

Günün seçimi: Güzel, otantik durumda 1949 Ford Custom üstü açılır araba. 1949 Ford, Amerikan otomobil üreticileri için bir dönüm noktası tasarımıydı ve entegre çamurluklar ve cesurca vurgulanmış bir ızgarayla savaş sonrası modern stil devrimini başlatmasıyla tanındı.

Günün Seçimi Nadir Bulunur Convertible

günün-seçimi-ford
günün-seçimi-ford

Günün Seçimi, otantik bir şekilde restore edilmiş ve keyfini çıkarmaya hazır görünen, yakışıklı görünümlü bir 1949 Ford Custom üstü açılır araba. “Shoebox” Fords olarak bilinen 1949-51 modelleri, sokak aracı özelleştiricileri tarafından çok arzu ediliyordu. Bu tür orijinal bir modelde convertible bir araba bulmak nadirdir.

“İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra hoş bir uğultu yapan arabaların hayranıysanız, bu üstü açılır otomobili zaten biliyorsunuzdur” diyor. “1949 Ford Custom, otomobil tasarımına yeni bir şıklık çağı getiren büyük stil devrimini başlattı. “Bu nedenle, bu dönemi çok iyi temsil eden anahtar teslimi hazır bir açılır tavan bulmak gerçek bir mücevher” diye bahsediliyor.

Dışında, İçinde ve Kaputun Altında Orijinal Günün Seçimi

günün-seçimi-custom
günün-seçimi-custom

Dışında, içinde ve altında bu Ford, bu reklamla birlikte fotoğraf galerisinde çok temiz, düz ve orijinal görünüyor. Arabada “Dönemin doğru sunumu, 239 kübik inçlik düz başlı V8’in parlak bronzla sergilendiği kaputun altında devam ediyor” diyor. “Motor bölmesi, doğru yağ banyolu hava temizleyiciyle güzel bir şekilde detaylandırılmış ve Ford markalı radyatör hortumları o kadar net ki, motora dalmış gibi görünüyorlar.

“Ama iyi görünmenin ötesinde, düz kafa, klasik otomobil kullanımının tadını çıkarmak için harika bir motor. Motor kolayca çalışıyor ve sorunsuz / sessiz çalışıyor. ”

Ford’un doğru AM radyosunu eklemek ve ısıtıcının çalışmasını sağlamak gibi birkaç yükseltme kullanabileceğini not ediliyor. Ancak genel olarak bu dönüştürülebilir çekici pastel mavi / yeşil renginde parlak krom, geniş beyaz duvarlar ve iyi durumda görünen bronz bir üst.

Bu Fiyata Bu Orijinallik Uygun

ford-custom-1949
ford-custom-1949

Satıcı, “Buradaki genel cazibe, tamamen Custom serisinin krom halka direksiyon simidine kadar halihazırda nasıl temiz ve özgün göründüğüyle ilgili” diyor. “Bagaj da harika görünüyor, tam boy önyargılı beyaz duvarda doğru renkte stepne var.”

Ten rengi ve kahverengi iç mekan taze görünüyor ve satıcı, “koltuklar ve yan panellerdeki iki rengi güzel bir şekilde iç içe geçirdiği için iç mekan herkesin tam bir klasik olduğunu bilmesini sağlıyor” diye ekliyor.

Ford’un “eksiksiz yapım makbuzları” ile geldiğini ekleyen satıcı, 26.995 $ istiyor, bu da böylesine güzel ve eski bir convertible için makul bir fiyat gibi görünüyor.

2.El Ford İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here