Borusan Oto Servis Konforunda Limitleri Zorluyor!

0
6216

1985 yılında Avcılar’da başlayan Borusan Oto Servis hizmeti, bugün gerçek bir güven ve kalite markası haline geldi. Özellikle BMW tutkunlarının tek adresi demek de yanlış olmaz. BMW Türkiye distribütörü olan Borusan Oto, alacağınız hizmetin konfor odaklı olması için yeni ayrıcalıklar sunuyor. Biz de BMW sahiplerine konu hakkında bilgi vermek istedik. İşte detaylar…

BMW Servisi İçin Online Randevu Alın!

Borusan Oto’dan servis hizmeti almak için online randevu talebi oluşturabilirsiniz. Online Servis Randevusu butonuna tıklayarak son derece kolay bir biçimde ve hızlıca randevu oluşturabilirsiniz. Borusan Oto ayrıcalıklarını servis için beklemeden kendi randevu saatinizi kendiniz seçerek belirleyebilirsiniz.

Sadece Orijinal BMW Parçaları Kullanılır!

Oto bakım ve özellikle de parça değişim hizmeti alırken malzemeye güvenmek büyük bir stres kalemi olabiliyor. Borusan, yılların verdiği güvenle bu konuda size net bilgi veriyor ve kesinlik orijinal BMW parçası kullanıyor.

İkame Araç Hizmetinde Konfor Kaybı Yok!

Aracınızı bakım için ya da parça değişimi amacıyla Borusan servis noktalarına bıraktığınızda kısa süre için de olsa mutlaka bir ikame araç veriyorlar. Ancak buradaki fark, aracınıza eş değer bir ikame araç veriliyor olması. Borusan yetkili servislerinde bu konu, fazlasıyla önemseniyor. Mevcut sürüş keyfinden ödün vermeden kendi aracınızla aynı segmentte bir otomobili kullanarak servis süresini stresli olmaktan çıkarıyorlar. Bu da hizmet kalitesi açısından çok önemli bir detay.

Borusan’dan Vale Hizmeti Ayrıcalığı

Borusan ayrıcalıklarından biri de vale hizmeti. Borusan servislerine teslim edilmek üzere vale, aracınızı belirttiğiniz noktadan alıp servise götürür. İşlemler bitince de yine sizin verdiğiniz adrese teslim eder.

Borusan Hızlı Servis Hizmeti

Süreci sizin için çok daha konforlu kılmak üzere Borusan, hızlı servis adını verdiği bir sistem kullanıyor. Bu sistemde randevu almadan da aracınızla ilgili bakım ve onarım için destek alabiliyorsunuz. Acil durumlar için kullanabileceğiniz Borusan Hızlı Servis uygulamasında işlemler 3 saatte tamamlanarak araç size teslim ediliyor.

Tüm BMW Servislerinde Geçerli Kampanyayı Kaçırmayın!

Borusan Oto’nun tüm servislerinden aynı kalitede hizmet alarak aracınızı üç saat içinde bakıma sokturabilir, vale hizmetiyle aracı verdiğiniz adresten aldırtabilir ve yine size teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Ayrıca tüm bakım süreci boyunca aynı değerde ikame araç ile konforunuzdan ödün vermemiş olursunuz.

Borusan Oto servis kampanyasının detayları için buraya tıklayın!

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here