Tatil dönüşü aracınız da yaz sıcağının ve uzun yolculukların etkisini üzerinden atmaya ihtiyaç duyar. Bu nedenle arabam garaj’da yazın bitişine özel kampanyalarla karşınıza çıkıyoruz. Detaylı temizlik, boya koruma ve diğer oto kuaför hizmetlerinde %30’a varan indirim fırsatları sizi bekliyor. Aracınızın eski kondisyonunu geri kazanabilmesi için siz de bakımlarını aksatmayın ve vakit kaybetmeden arabam garaj’daki indirimlere göz atın!

Boya Korumada Kaçırılmayacak İndirim

Yüksek sıcaklık ve UV ışınları, araç boyasına en çok zarar veren etkenlerin başında geliyor. Boyanın soluklaşmasına yol açan bu durum, aracınızın olduğundan daha bakımsız görünmesine de neden olabiliyor. Diğer yandan toz, reçine, taş ve zift gibi araç yüzeyinde kalıcı izler bırakan pek çok dış unsur bulunuyor. Bu tür kaçınılmaz dış etkenlere karşı en çok tercih edilen yöntem boya koruma oluyor. Siz de aracınızın matlaşmasını önlemek, renklerin canlılığını geri kazandırmak ve bakımlı görünmesini sağlamak için boya koruma uygulaması yaptırabilirsiniz. Sonbahara hazır bir şekilde giriş yapmak ve zorlu kış aylarını rahatça geçirmek için şimdi tam zamanı. Hemen arabam.com mobil uygulamasına girip Garaj sekmesine giriş yapın ve oto kuaför indirimlerimizden yararlanmaya başlayın!

araç döşeme temizliği

Yaz Sonrası Detaylı Temizlik

Tatil dönüşü yapılması gereken en önemli şeylerden biri de temizlik. Aracınız, sizin yaşam alanlarınızdan biri olduğu için bu noktada detaylı temizliği de atlamamak gerek. Eğlenceli bir deniz günü sonrası paspaslara dökülen kumlar, kamp macerası sonrası döşemelere bulaşan topraklar ve siz otoyolda rüzgarın keyfini çıkarırken camdan içeri dolan tozlar yazın kaçınılmaz etkilerinden. Ayrıca bu yolculuklar sırasında döşemelerde oluşan lekeler de unutulmamalı. Sıcaklığın etkisiyle temizlenmesi iyice zorlaşan lekeler ve kirler için mutlaka profesyonel bir destek almalısınız. Dilerseniz aracınızı arabam garaj’daki kaliteli hizmet sunan merkezlerde avantajlı fiyatlara temizletebilirsiniz.

Tatil Dönüşü Kampanyasından faydalanmak için hemen arabam.com mobil uygulamasından Garaj sekmesine girin ve Oto Kuaför kategorisindeki fırsatları keşfetmeye başlayın! Kampanyalı fiyatlara daha yakından göz atmak için hemen arabam garaj uygulamasındaki “Tatil Dönüşü Kampanyaları” menüsünü inceleyin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here