Her Yönüyle John Bronco Filmi!

Prömiyeri Hulu’da yapılacak olan John Bronco filmi, otomotiv dünyasıyla ilgili şimdiye kadar göreceğiniz en büyük filmlerden biri. Bunun nedeni, “tamamen doğru olmaması” ve yine de “saçma bir şekilde eğlenceli” olması.

40 dakikalık kurgusal ama otantik dokunuşlarla ilişkilendirilmiş belgesel Amerika’nın büyük arabalarla aşk ilişkisine değiniyor. Daha büyük reklamlara ve aktör Walton Goggins’in oynamak için doğmuş gibi göründüğü modası geçmiş maço kovboy imajına sevecen bir övgü.

Film, Imagine Entertainment’ın bir bölümü olan Imagine Documentaries’in bir prodüksiyonu. 2021 modelleriyle Ford Bronco serisinin geri dönüşü ile ateşlenen; pop kültürle dolu bir komedi potansiyelini görülmüş ve bu filmde işlenmiş.

Ford ile Sürekli Bir İş Birliği

Ford Motor Company, arşivlerini film yapımcılarına açtı ve proje için eski araçlar tedarik etmelerine yardımcı oldu. Ford ayrıca, filmin bazı bölümlerinin Dearborn’daki Henry Ford II Dünya Merkezi şirket merkezinde, yani Glass House’da çekilmesi için onay verdi.

Ford’un arşivlerinde filme alınan sahneler de var. Burada kurgusal arşivci Daniel Stacks (oyuncu Tim Baltz tarafından canlandırılıyor) otomobil üreticisinin John Bronco hatıra koleksiyonunun derinliğini açıklıyor.

john bronco

Ford’un gerçek eşya yığınlarının koridorlarında yürüyen Stacks, “Burada bir sürü şapkası var,” diyor. “Burada ise giydiği bir sürü çizme.”

“John Bronco”, kurgusal belgesellerde bir yazar olan Jake Szymanski tarafından yönetiliyor. Szymanski’nin önceki çalışması, Andy Samberg’in başrolünü oynadığı son derece komik iki kısa komedi içeriyor: “Seven Days in Hell”, yaklaşık bir haftalık profesyonel tenis maçı hakkında. İğer bir film ise profesyonel bisiklette doping konusuyla “Tour de Pharmacy”.

John Bronco Filmi Uzun Süredir Planlanıyordu

“John Bronco” konsepti, Ford Bronco’nun büyük hayranları olan Imagine Documentaries başkanı Justin Wilkes ve Imagine Brands kıdemli başkan yardımcısı Marc Gilbar’a çok şey borçludur.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce, Bronco’nun olası dönüşü hakkında söylentiler yayılıyordu. Ford, Los Angeles’ta Imagine yöneticileriyle yaptığı toplantıda aracın gerçekten geri geleceğini doğruladı.

ford bronco belgesel

Gilbar bir telefon röportajında,”Bu bizi düşündürdü. Belki de Bronco tarihine girme zamanı olduğunu hissettik. Ama bunu geleneksel bir belgesel olmayan bir şekilde denemek ve yapmak için zaman olduğunu hissettik.” diyor.

1 YORUM

  1. Gerçekten harika bir arabaymış.. son dönemde yeni kasası çıktı yenilendi… fiyatı uygun olursa kesinlikle alınacak bir araba

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here