Ford performans kiti tanıtıldı. Bu kit sayesinde araca ekstra 30 beygir gücü ve 81 nm tork sağlanması mümkün oluyor.

Ford Performans Kiti Hangi Araç İçin Geliştirildi

Firmanın yeni geliştirmiş olduğu bu kit, Ford’un Bronco araçları için özel olarak sunulmakta. Şu an için Bronco’nun sadece 2021 ve 2022 yıllarındaki modelleri için bu kit ekstra ücret ile satışta.

Normalde Ford Bronco’nun EcoBoost motoru standart versiyonda 2.3 litre. Ayrıca bu motor 300 beygir gücünde, turbo şarjlı ve dört silindirli. Dört tekerden çekişli olan versiyona bu kit ekstra 30 beygir ve 81 nm tork sağlıyor.

330 beygir gücünde ki çift turbolu, V-6, 2.7 litrelik motoruna sahip versiyonuna ise bu performans kiti 385 beygir güç vaat ediyor. Bunun yanı sıra 600 nm tork değerinin üzerine çıkıyor.

Bu Kit Daha Başka Neler Vaat Ediyor?

Performans kiti Ford Bronco’ya sadece beygir gücü ve tork artışı sağlamıyor. Bunun yanı sıra gaz kelebeği ve vites geçişlerinde iyileştirmeler ile birlikte geliyor.

Bu kit aracın gaz kelebeğinin tepkisini daha iyi hale getiriyor. Ayrıca otomatik şanzımana sahip versiyonda vites geçişlerinde yumuşak geçişler vaat ediyor. Manuel şanzımanlı Bronco da ise vites küçültme yaparken motor devir eşleştirmesi sunmakta.

Fiyatı

Fabrika çıkışlı 2.7 litre V-6 motora sahip motorlu versiyona bu kit istenirse bu kit 1895 dolara geliyor. Ancak var olan Bronco modellerde ek 825 dolar ücret ödeyerek bu performans kitinin ayarını yaptırmanız da mümkün.

Sıfır KM Ford Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here