Jeep Modelleri Ödülleri Kaptı!

Tasarladığı ikonik araçlar ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Jeep, 2021 yılına iyi bir başlangıç yaptı. Ülkemiz de dahil olmak üzere birçok ülkede başarılı satış rakamlarına ulaşmayı bilen marka, farklı segmentlerde ürettiği modelleri ile bu başarıyı yıllardır sürdürüyor. Jeep’i gururlandıran haber ise İngiltere’den geldi. Jeep Renegade ve Wrangler, İngiltere merkezli bir otomobil dergisi tarafından ödüllere layık görüldüler. Jeep modellerinin de değerlendirilmeye alındığı; Küçük SUV, Orta ve Büyük SUV ile Performanslı SUV ve En iyi Off-road aracı gibi kategorilerdeki araçları seçen dergi, Renegade ve Wrangler modellerini farklı kategorilerde birinci sıraya koydu.

 

Arazinin 1 Numarası Jeep Wrangler Oldu!

4×4 Magazine adındaki İngiltere merkezli otomobil dergisi tarafından düzenlenen ödül etkinliğinde Jeep Wrangler, güçlü arazi kabiliyeti ile birinci sırada yer aldı. Uzman jüri tarafından değerlendirilen otomobiller arasından Wrangler, Off Road özel kategorisinde ödülün sahibi oldu.

jeep-renegade

Küçük SUV’lerin En İyisi Jeep Renegade!

Derginin bir diğer kategorideki birincisi ise Jeep’in kompakt SUV modeli Renegade oldu. Renegade, plug-in hybrid (şarj edilebilir hibrit) versiyonu olan 4xe ile ödüle layık görüldü. Bu versiyon ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başaran model, ”En İyi Küçük SUV” ödülünü kaptı.

İkinci el satılık Jeep Renegade ilanları

İkinci el satılık Jeep Wrangler ilanları

2021 Jeep Grand Cherokee L VS 2021 Land Rover Discovery

1 YORUM

  1. çok daha iyi yerlere gelmesi gerekiyor bu araçların “jip” e ismini veren Jeep markası çok daha iyi yerlere gelmesi lazım hele ki SUV dünyası bı kadar büyümüşken. Pazardaki payını alamıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here