Jeep Grand Wagoneer hakkında ipuçları giderek artıyor. Jeep Wagoneer ve Grand Wagoneer 3 Eylül’de yapılacak bir etkinlikle sahneye çıkacak olsa da Jeep tarafından yapılan paylaşımlar ilgiyi giderek arttırıyor.

Jeep Grand Wagoneer ve Krom Detayları

Geçtiğimiz hafta Jeep biri iç ve diğeri de dış tasarımdan olmak üzere iki fotoğraf paylaşmıştı. Gelin önce onlara bir göz atalım.

jeep grand wagoneer

Görüntülerde krom detaylar hakimken içeriden paylaşılan fotoğrafta, son derece ince işçilik ve kaliteli malzemeyle yapılmış çevirmeli bir kontrol parçası görüyoruz. Bu sürüş modları arasındaki geçişleri sağlayan buton da olabilir. Vites geçişlerini sağlayan bir parça da olabilir ya da bambaşka bir teknolojinin kapılarını açan bir cisim de. Bu butonun işlevi hakkında şu an net bir bilgi olmasa da iç ambiyansa premium bir hava kattığına şüphe yok.

jeep wagoneer

Diğer fotoğrafta da bizi karşılayan krom dikey hatlarıyla hırçın bir ön ızgara. İki fotoğrafta da krom ayrıntılara dikkat çekilmesi ve ince işçiliklerin özellikle gösterilmesi, otomobilin son derece lüks bir yapıyla geleceğinin sinyallerini veriyor.

İç donanımda kullanılacak teknolojileriyle Jeep’in şu ana kadar ki en gelişmiş otomobilleri olacağı düşünülen Jeep Wagoneer ve Grand Wagoneer’a ait yeni bir video da birkaç gün önce geldi. Tüm sosyal medya hesaplarından aracın silüeti paylaşıldı. Söylentiler Grand Wagoneer’da yarı otonom sürüş desteği sunulacağı yönünde olsa da aslında iç donanım hakkında pek de fazla bilgi verilmedi. İnternette paylaşılan casus fotoğraflara bakıldığında Jeep Grand Cherokee’yi akıllara getirse de Wagoneer’a has ikonik dokunuşlar elbette ki yapılmıştır.

2021 yılının ortalarında seri üretiminin başlaması planlanan Wagoneer’lar, Ram 1500 ile aynı şasiyi paylaşacaklar. Güç aktarma organlarının da Ram 1500 ile benzerlik göstereceği düşünülen Wagoneer’ların ilk etapta V6 ve V8 motorlarını daha sonra da hibrit ve plug-in-hibrit motorlarını görmeyi bekliyoruz.

Kesinlikle büyük, çevik, gösterişli ve bol miktarda krom kaplamaya sahip olacak bu birinci sınıf SUV, Cadillac Escalade ve Lincoln Navigator gibi segmentin devlerini kendine rakip olarak belirlemiş gibi duruyor. Eğer bu tahminimiz tutarsa çıkış fiyatı (ABD özelinde konuşmak gerekirse) 70.000$ – 80.000$ aralığında olması muhtemel.

İşte Jeep Grand Wagoneer’a ait bazı casus görüntüler.

Tüm İkinci El SUV İlanlarımızı Görmek için Hemen Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here