Yeni Jaguar F-Type R-Dynamic Black İncelemesi ile karşınızdayız. Herkes klas bir otomobil sahibi olmak ister. Jaguar da “Klas otomobil” denildiğinde de akla ilk gelen markalardan birisidir. Ürettiği her otomobil sahip olduğu başarılı üretim ekibi sayesinde çok beyefendi otomobiller üretiyor. İşte onlardan bir tanesi karşınızda. Jaguar F-Type R- Dynamic Black!

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

Bu Otomobile Sahip Olacak Sürücüler Çok Şanslı

Jaguar’ın F-Type serisi piyasada var olan en modern ve ince çizgilere sahip olan bir spor otomobildir. Aslına bakarsanız 2013 yılından bu yana üretimi devam ediyor. Bizde ilk üretim tarihinden itibaren en iddialı spor otomobillerinden biri olma izlenimini vermişti. Üretildiği yıldan beri güçlü bir satış ağı elde eden F-Type üretime tam gaz devam ediyor.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

Tüm bunlar yaşanırken Jaguar Ceo’su Thierry Bollore, bu aracın yerini alabilecek daha iyi bir otomobil fikri söylentilerine dikkat kesildi. Ancak şu an bahsi geçen F-Type serisi Porsche 718 Cayman gibi güçlü rakiplere karşı yarışıyor. Kendisini kanıtlayan F-Type daha iyi bir alternatifin yerine geçmesi yerine Jaguar birleşik krallık kolu ile sağlam bir güncellemeye gitti.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black; Serinin Taze Kanı!

Her şey F-Type’ın üretim bandından ilk çıktığı an gibi yankı uyandırmalıydı ve taze kalmalıydı. Güncellenen F-Type ikonik görüntüsüne yakışan yeni jantlar, döşemeler, ve F-Type ağırlığını yansıtan ince detaylar ile iç kabinde kendisini baştan yarattı. Yeniden yaratılan otomobil Jaguar F-Type R-Dynamic Black ismiyle duyuruldu.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

Jaguar’ın bir başka modeli Heritage 60 Edition’un piyasaya çıkmıştı. Sonrasında F-Type serisinin Black Edition güncellemesi de piyasaya çıktı. Jaguar F-Type R-Dynamic Black 20” Beş kollu jant, birbirinden güzel 3 farklı renk mevcut. Renkler Santorini Siyah, Eiger Gri, Firenze Kırmızısıdır. Araç diğer dış mekan paketi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor.

İç tarafta ilginç deri döşeme kombinleri mevcut. Light Oyster kontrast dikişli, Ebony dikişli veya Alev Kırmızısı dikişli döşemeler uyumlu bir görüntüye sahip.

Deri döşemeden bahsetmişken aracın 12.3” inç etkileşimli ekranı da kabartmalı süet kumaşla kaplı. Tamamlayıcı bir detay olaraksa direksiyon arkasında olan f1 vites kolları alüminyum olarak kaplanmış. Son olarak tavan döşemesi ebony döşeme, kapı eşikleri de jaguar yazılı aydınlatmalarla süslenmiş bir şekilde geldi.

Tasarım Direktörü Julian Thomson yeni F-Type R-Dynamic Black sürümü ile iç ve dış güncellemesine değindi. Aracın karakterini lüks ve sportif boyutlara ulaştırmak istediklerini ve bunu başardıklarını söylüyor.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

İster Coupe ister Cabrio, ister dört silindirli isterse v8 motor versiyonlu olanı seçin araçta yeni yapılan güncellemeler ile amaca yönelik benzersiz ve ayırt edici bir tasarım hizmetinden yararlanacaksınız. Bu paket hem turbo 2.0 litrelik hem de Supercharged V8 modellerinde de mevcut.  Jaguar F-Type R-Dynamic Black şu anda İngiltere de 64.495 £ dan satışa sunuluyor.

İkinci El Jaguar İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here