F1 2021 Konsol Oyunu İncelemesi; Oyun Severleri Ne Bekliyor? Bu yıl Formula 1 taraftarı için çok heyecanlı bir yıl oldu. Uzun zaman sonra Red Bull Mercedes Hegemonyasını tehdit edecek bir seviyeye ulaştı. Sonra Aston Martin, 60 yıl sonra ilk kez çalışma ekibi ile  formasyona geri dönüyor. Buna ek olarak yeni Formula 2021 oyunu tanıtıldı.

F1 2021 Seri Başlangıcını Temmuzda Playstation 5 ve Xbox’da Yapacak

Bu yıl heyecanlı F1 Yarışlarının sanal temsilcisi F1 2021 Konsol Oyunu tanıtıldı. PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarında ilk serisini yaptı. F1 2021 Konsol Oyunu için bu konsollarda bulunmak yeni bir dönemin başlangıcı oldu.

Formula 1 2021’i ünlü yarış oyunları ile adını duyduğumuz Codemasters geliştirdi. Formula 1 2021 16 temmuz 2021 tarihi itibariyle steam üzerinden satışa hazır olacak. Oyunu satın alan herkes PlayStation 5, Xbox Series X ve S, PlayStation 4, Xbox One ve PC aracılığı ile bu eşsiz deneyimi yaşayabilecek.

F1 2021 Konsol Oyunu İle Yarışçıların Hayatını Yaşayın

Oyunlarda gün geçtikçe gerçek dünya ile olan bağlantı artıyor. F1 2021 Konsol Oyununda da buna benzer bir atılım oldu. Formula 1 pilotlarının hayatı her zaman gizemli ve havalı olmuştur. Merak ettikleriniz ve bu deneyim ile F1 heyecanını zirveye taşıdığınız bir hikaye modu bulunuyor. Bu hikaye modunun adı Braking Point. Formula 2’den başlayan serüvenle hedefinize adım adım yaklaşacaksınız.

F1 2021 Konsol Oyunu

Codemasters, Braking Point’in ile F1 oyuncuları gerçek bir F1 pilotunun yaşadığı tüm deneyimleri sanal ortamda gerçeğe en yakın şekilde yaşayama imkanı bulacağını söylüyor.

F1 2019’un hikaye modunda oyuncunun ana rakibi olan kurgusal sürücü Devon Butler’ı yeniden tanıtacağını söylüyor. Kariyer modu ayrıca, bu deneyimi arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak yaşayabileceğiniz bir şekilde kodlandı. Arkadaşınız ile işbirliği içinde olup eğlence modunu X2 yapabilirsiniz.

2020 oyununda da yer alan ‘My Team’ modu ise Sürücü mağazasına 7 klasik sürücünün eklenmesi ile aktif hale gelecek. F1 2021 Konsol Oyunu için Sürücüler henüz belirlenmedi. Önümüzdeki aylarda duyuru yapılır.

F1 2021 Konsol Oyunu

“Gerçek Sezon Başlangıcı” Modu İle Yarış Sezonunu Bire bir Yaşayın

Yeni bir “Gerçek Sezon Başlangıcı” modu, oyuncuların gerçek zamanlı sürücü ve kurucu sıralamalarıyla gerçek yaşamda gerçekleşen sezonunun herhangi bir noktasında başlamasına da olanak tanıyor. Yani bu gerçek hayattaki şampiyona ile aynı anda aynı sıralama ile sezona başlayacağınız anlamına geliyor. F1 2020’de tanıtılan yönetimsel Takımım modu, iki oyunculu bölünmüş ekran ve daha kısa F1 ve F2 sezon seçenekleri de F1 2021 Konsol Oyunu ile geri dönecek.

F1 2021 Konsol Oyunu

Ayrıca oyunda Imola, Portimao ve yeni yapılan Jeddah cadde pisti de mevcut. Bu ünlü pistlerde oynamak için ekstra bir ücret ödenmeyecek. Bu pistler bir önceki F1 oyununda oyuncular tarafından çok istenmişti. Bu yıl F1 2021 Konsol Oyunu ile oyunda yer alıyor.

Duyuru fragmanı, daha yüksek çözünürlüklü grafikler ve daha hızlı yükleme süreleri sağlayan yeni nesil PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarının ekstra beygir gücünden yararlanan F1 2021’e ilk bakışımızı sağlıyor.

Ön sipariş de F1 2021 Oyunu, yeni hikaye modundaki kurgusal sürücülerden ilham alan özel oyun içi öğeler ve 5.000 PitCoin içeren Braking Point Content Pack’e erişim sağlayacak. My Team’de kullanılabilen ikonik F1 sürücüleri, 18.000 PitCoin, Braking Point Content Pack ve oyuna üç gün erken erişim içeren bir dijital Deluxe sürümü de mevcut olacak.

Henüz yeni nesil konsollara geçmediyseniz, PlayStation 4 ve Xbox One’daki F1 2021 Oyunu sahipleri, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S sürümlerine ücretsiz olarak yükseltme yapabilecekler.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here