İzmir’e Yeni Dev Fabrika

4
7048
İzmir Aliağa Madeni Yağ Fabrikası

İzmir Aliağa’da yeni bir fabrika kuruldu. Dev bir tesis olarak kurulan fabrika Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketleri tarafından işletilecek. Madeni yağ fabrikası olarak açılan tesiste binlerce kişi çalışacak. Haberimiz, İzmir Aliağa Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE Madeni Yağ Fabrikası hakkında

İzmir’e Yeni Dev Fabrika

İzmir Aliağa Madeni Yağ Fabrikasıİzmir’e yeni dev fabrika kuruldu. Fabrikayı, Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketleri kurdu. Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketleri ortaklığıyla kurulan fabrika, oldukça büyük bir alan için geniş bir istihdam kaynağı olacak. Üstelik üretim hacmi ile Dünyanın önemli noktalarından biri haline gelebilir.

İzmir’de yeni kurulan fabrikalar içinde son bir aydır bir tanesi epeyce dikkat çekti. Bu arada Volkswagen Türkiye fabrikası için de yakın bir lokasyon, komşu il Manisa seçilmişti. Bu detaylar, akıllara İzmir ve çevresinin üretim faaliyetleri için önemli bir üs olmaya başladığını getiriyor. Eğitimli işgücü, ulaşım kolaylığı ve şehrin üst seviye personel için tercih noktası olması gibi sebepler İzmir’i yeni iş fikirleri için cazip kılıyor. Kurulan fabrika da bunun güzel bir örneği.

24 milyon yatırımla açılan fabrika, dikkatleri üzerine çekti. Fabrikanın açılış töreni 3 Eylül’de yapılmıştı. Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketleri ortaklığında İzmir’İn Aliağa ilçesinde faaliyete geçen fabrikada tek vardiyada 60 bin tonluk üretim hedefi var.

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here