Hyundai Kona N Nürburgring Pistinde Görüntülendi!

2021 yılı içerisinde birçok markanın yeni modelinin duyurulması ve tanıtılması planlanıyor. Güney Koreli üretici Hyundai de haber beklenen markalardan biri. Hyunda’nin başarılı crossover modeline yeni bir versiyon ekleniyor. ”N” isimli versiyon ile Kona, performanslı bir canavara dönüşecek. Geçtiğimiz günlerde ise caranddriver.com adlı site tarafından yeni modelin casus fotoğraflarına ulaşıldı. Hyundai Kona N Nürburgring pistindeki test sürüşleri esnasında kameralara yakalandı.

hyundai kona n

275 Beygirlik Güçlü Versiyon!

Hyundai Kona’nın şu anki versiyonlarından çok daha performanslı bir versiyon olması beklenen N, modelin en hızlı versiyonu olma özelliğini taşıyacak. Teknik verileri henüz açıklanmamış olsa da ”hızlı” Hyundai Kona için bazı tahminler mevcut. 2.0 litrelik turbo destekli, dört silindirli benzinli motor ile gelmesi beklenen yeni versiyonun, 275 beygir üreteceği tahmin ediliyor.

hyundai kona n line
Yeni Hyundai Kona’nın ”N Line” Donanım Paketi

İlk ve Tek N Versiyon Hyundai Kona ‘da Olacak!

Hyundai’nin performanslı modeller üretmesine pek alışkın değiliz. Güney Koreli üretici zaman zaman hızlı modeller ve versiyonlar piyasaya çıkarsa da bunu sıklıkla yapmamayı tercih ediyor. Crossover modeli Kona’ya ekleyeceği yeni versiyon ile ürün gamındaki ilk N modeli tanıtmış olacak. Güçlü motoru ile Kona N ilk olsa da son olmayacak gibi gözüküyor. Markanın, ürün gamındaki diğer modellerine de performansı yüksek bu versiyon tipini ekleyeceği tahmin ediliyor.

İkinci el satılık Hyundai Kona ilanları

Yenilenen Hyundai Kona Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here