Hyundai i10 N Line Üretim Bandına Çıktı

0
5334
Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 N Line, ilk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmıştı. i10 N Line üretimine, İzmit’teki tesislerde başlandı. 40’tan fazla ülkeye ihraç edilecek araç, “Made in Turkey” imzasını taşıyacak.

Hyundai i10 N Line Tasarımı

Yeni i10 N Line, dinamik N Line donanım seviyesiyle donatılmış dördüncü Hyundai modeli olarak dikkat çekiyor. Hyundai’nin yüksek performanslı N otomobillerinden ilham alan N Line versiyonları, sportif dış ve iç tasarım özellikleriyle marka kimliğine katkıda bulunuyor. i10 N Line’ın ön ve arka tamponlarında yer alan tasarım değişiklikleri ilk bakışta fark ediliyor.

2.el Hyundai ilanlarına hemen göz atın

Yatay şekilde konumlandırılan LED gündüz sürüş farları, parlak siyah ön ızgara, kırmızı tampon şeritleri ve N Line amblemi, ön kısmında öne çıkıyor. Arka tamponda ise üzeri kırmızı şeritli difüzör ve çift çıkışlı son susturucu bulunuyor. 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar dış görünümü tamamlarken, içerideyse N logolu direksiyon simidi, vites topuzu, kırmızı havalandırma ızgaraları ve metal pedallar dikkat çekiyor.

Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor?

Kaputu altında 100 beygirlik 1.0 litre Turbo GDi benzinli ünite bulunuyor. Bunun yanı sıra 84 beygirlik 1.2 MPi atmosferik ünite de seçenekler arasında. Yeni modelin kısa süre içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak. Türkiye’de satışıyla ilgili çalışmalar da sürüyor.

Karşınızda 2020 Hyundai Sante Fe

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here