Kompakt Fakat Etkili Araba Modelleri

0
3803

Kompakt Fakat Etkili Araba Modelleri… Bildiğimiz üzere küçük arabalar çok fazla yaygın olmaya başladı. Yaygın yanılgı, küçük arabaların yalnızca şehirlerin dar sokaklarında mücadele etmek ve park etmenin kolay olması için iyi olduğudur. Birçoğu, küçük olmalarına rağmen, aslında oldukça başarılı ve kullanışlıdır. Ayrıca günlük olarak insanların yaşamlarını kolaylaştırmaktadır. Bazılarının sürüş keyfi de oldukça eğlencelidir. Kompakt / küçük arabalar genellikle büyük şehirlerde kullanılabilecek en iyi araba modelleridir. Bu yüzden gelişen dünyada, kompakt araba çeşitleri de hızla yükselmektedir. Özellikle elektrikli ve benzinli kompakt araba modelleri, insanların ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Bu yüzden otomobil firmaları, şehir içi sürüşler için olan araba modellerini geliştirmeye yönelmektedir. Sonuç olarak ilerleyen günlerde kompakt/şehir içi arabaları hakkında oldukça fazla model göreceğiz.

Volkswagen UpKompakt Fakat Etkili Araba Modelleri

Zamanı on yıl öncesine sararsanız, Volkswagen’in şehir otomobilini doğru yapmakta zorluk çektiğini göreceksiniz. Lupo modeli oldukça iyiydi fakat yeterli motor performansı ve kullanışlılığa sahip değildi. Volkswagen Up, platform kardeşleri Seat Mii ve Skoda Citigo ile birlikte üretilmektedir. Hepsi küçük olmalarına rağmen oldukça genişlerdir. Ayrıca sınıflarının lider ve başarılı bir bagaj alanına sahiptirler. Günlük ihtiyacımız olabilecek tüm donanıma sahip olan Up modelleri, sürüş tarzı ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. 32.3 kWh (83HP) güç üreten elektrikli motoru, aracın sürüşünü oldukça keyifli hale getirmektedir. Ayrıca 0’dan 100 kilometre hıza 11.9 saniyede ulaşması, şehir içi sürüşler için oldukça yeterlidir. Son hızına baktığımız zaman 130 kilometre hıza ulaştığını görmekteyiz. Ayrıca ortalama olarak 180 ile 260 kilometre arazında sürüş menziline sahiptir. Fakat bu menzil aralığının birbirine çok uzak olması, sahip olmak isteyenleri ikileme düşürmektedir. 1160 kilogram ağırlığında olan Volkswagen Up, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerinizi oldukça zevkli hale getirmektedir.

İkinci El Güncel Volkswagen İlanları 

Renault Twingo Kompakt Fakat Etkili Araba Modelleri

Türkiye’de popüler araba modellerinden biri olan Renault Twingo, araba tutkunlarını şaşırtmaktadır. Dünyada çok az otomobil, orijinal Renault Twingo gibi bir kült model haline gelebilmiştir. 1992’den 2007 yılına kadar satışa sunulmasına rağmen günümüzde bile oldukça rağbet görmektedir. Twingo, kişiselleştirmeyi tamamen yeni bir düzeye taşıyan ilk küçük otomobil modellerinden biridir. Sevimli stili, titiz kullanımı ve tutumlu motorları da kesinlikle başarılı olmasında rol oynamıştır. 1.2 litre benzinli motora sahip olan Twingo, 58 ve 75 beygirlik modellere sahiptir. 13.3 saniyede 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması, şehir içi sürüşler için gayet kolaylık sağlamaktadır.

Ayrıca sevimli yapısı ve başarılı motoru, arabayı oldukça verimli bir hale getirmektedir. Sizde ikinci el Renault Twingo ilanlarını incelemek istiyorsanız arabam.com’un ikinci el ilan sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Renault’un çok sevilen modellerinden biri olan Twingo modelleri, sevimli tasarımı ve düşük yakıt tüketimiyle karşımıza çıkmaktadır. Özellikle 100 kilometrede ortalama 5,6 litrelik yakıt tüketimi, yeni nesil benzinli araçlara oldukça yakın olduğunu göstermektedir. Fiyat performans olarak kusursuz olan Renault Twingo modellinin ikinci ellerini arabam.com’un ilan sayfasında inceleyebilirsiniz.

İkinci El Güncel Renault Twingo İlanları

Hyundai i10Kompakt Fakat Etkili Araba Modelleri

“Kompakt Fakat Etkili Araba Modelleri” adlı içeriğimizin son model Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin i10 modelidir. i10, birçok modele göre oldukça şaşırtıcı ve başarılı bir araç modelidir. Hyundai i10, şaşırtıcı miktarda pratikliğe sahiptir. Ayrıca gösterişten uzak küçük bir otomobildir. En yeni nesil i10 çok sayıda şaşırtıcı yeteneğe sahip, çok büyümüş ve şaşırtıcı derecede iyi görünümlü kompakt bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Stil herkesin zevkine göre farklı olsa da Hyundai i10, oldukça şık bir tasarıma sahiptir.  Özellikle sahip olduğu gündüz yanan farları, aracın şıklığını arttırmaktadır. 1.0 litrelik motora sahip olan İ10, 67 beygir güce sahiptir. Aracın maksimum hızı da 156 kilometredir. 1.0 litrelik motora sahip olan Hyundai i10’un 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması da 14.6 saniyeyi bulmaktadır.

Listemizdeki araçlara göre daha geç hızlansa da benzinli olmasından dolayı, uzun yolculukları daha kusursuz ve korkusuz hale getirmektedir. Şehir içi ve şehir dışı sürüşler için özellikle iki kişili kullanımlarda gayet yeterli bagaj hacmi ve yaşam alanına sahip olan Hyundai i10, bizleri şaşırtmaya devam etmektedir. Ayrıca Hyundai i10’un i20 ve i30 modellerine benzerlik göstermesi, aracın dayanıklılığını ve verimliliğini göstermektedir. Üst modellerine göre daha kompakt tasarıma sahip olan Hyundai i10, Güney Koreli otomobil üreticisinin en sevilen ve çevreci araba modellerinden biridir.

İkinci El Güncel Hyundai i10 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here