Formula 1 Reklam Çekimleri Nedeniyle İstanbul’da Trafiğe Kapatılacak Yollar

0
1228
formula 1 istanbul

İstanbul’da düzenlenecek olan Formula 1 İstanbul GP için reklam çekimi hazırlıkları başladı. Bu çekimlerin yapılacağı 9-10-11 Kasım’da ise İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Yapılan açıklamaya göre Avrasya Tüneli, Kennedy Caddesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü dahil olmak üzere bazı güzergahlar geçici süre ile İstanbul’da trafiğe kapatılacak güzergahlardan.

9 Kasım Pazartesi günü 12.50 – 13.35 saatleri arasında Avrasya Tüneli’nin Samatya Güney giriş noktası ve Avrasya Tüneli Anadolu istikameti ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

Vatandaşlar alternatif olarak sahil Güney Sirkeci istikameti ve Yenikapı varyanttan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Unkapanı istikametini kullanabilecek.

9 Kasım Pazartesi günü, 14.45 – 17.30 saatleri arasında Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, Bebek Kuruçeşme Caddesi, Muallim Naci Caddesi İle Kırbaç Sokak kesişimi geliş ve gidiş istikameti, Bebek Arnavutköy Caddesi, Cevdetpaşa Caddesi ile İnşirah Caddesi kesişimi trafiğe kapatılacak diğer noktalardan.

Bu güzergahı kullanacak vatandaşlar, Dere Boyu Caddesi, Portakal Yokuşu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Kuruçeşme Çağrı Sokak, Yeşil Pınar Sokak, Arnavutköy Dere Sokak, Bebek Hamam Sokak güzergahlarını kullanabilecek.

10-11 Kasım Günü Hangi Yollar İstanbul’da Trafiğe Kapatılacak?

10 Kasım Salı günü ise, 08.30 – 11.45 saatleri arasında Avrasya Tünel Son Çıkış Çatladıkapı’ya gelmeden U dönüşü kapatılacak. Yine Sahilyolu Sirkeci istikameti, Aksakal Sokak’tan Çatladıkapı istikameti kapalı olacak. Ayrıca Gülhane içerisinden Sahil Kennedy Caddesi istikameti, Sirkeci Meydan’dan Sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu istikameti kapalı olacak.

Vatandaşlar Sahil Güney Kennedy Caddesi Çatladıkapı U dönüşlerinden Sahil kuzeye, Aksakal Sokak’tan akım Küçük Ayasofya Caddesi’ne yönlendirilecek. Bunun yanında Gülhane içinden ve askeri gazinodan çıkan araçlar Gülhane içine, Sirkeci Meydan’dan akım Ankara Caddesi’ne yönlendirilecek.

10 Kasım Salı günü, 08.30 – 11.45 saatleri arasında Galata Köprüsü ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

Trafik, Ankara Caddesi Ve Hamidiye Caddesi kesişiminde Valilik istikametine, Cemil Birsel Caddesi’nden gelen akım Ragıp Gümüşpala Caddesi, Unkapanı, Atatürk Köprüsü, Atatürk Bulvarı, Balat Sahil Yolu’na, Ragıp Gümüşpala Caddesi – Unkapanı istikametinden Unkapanı istikametine yönlendirilecek.

11 Kasım Çarşamba günü 13.45 – 16.00 saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bağlantı yolları her iki yönde trafiğe kapatılacak. Trafik akışı ise diğer köprüler ve Avrasya Tüneli’ne yönlendirilecek.

Formula 1 İstanbul GP yarış saatlerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here