FORD’dan Özel Üretim | Pit-Bull VX

3
1954

Sizin işinizde zırhlı araçlar kullanıyorsanız biraz sonra inceleyeceğimiz Pit-Bull VX tam size uygun olduğunu düşünüyoruz. En güçlü zırhlı ve kurşun geçirmez arabayı bulmak için doğru adres burası…

Pit-Bull VX Özellikleri

Hızlı, çevik ve kurşun geçirmez olan bu zırhlı müdahale aracı, muhtemelen suçla mücadelenin veya askerler için koruma sağlamanın odak noktası olacaktır.

Pit-Bull VX , zırhlı bir savaş aracı olarak tasarlanmıştır. Silahlı çatışmaları ve ateş gücünü önlemek için ağır zırhlara sahiptir. Ancak buna rağmen benzer askeri ürünlere göre çok daha hafiftir. Bu, daha hızlı hareket etmesini sağlar.

Geçmişte, acil durumlarda polis ekiplerine koruyucu kılıflar sağlamak için kamyonlar veya minibüsler kullanılırdı ve şimdi bu tür zırhlı araçlar ilk tercihtir. Bu aracın en büyük avantajı acil müdahale alanına sahip olması, hafif olması ve hızlı hareket edebilmesidir. Ayrıca kurşun geçirmez ve el bombası önleme işlevlerine sahiptir.

En Hızlı Zırhlı Araç

Zırhlı araçlar tarihinde ilk kez zırhsız araçlar kadar hızlı zırhlı araçlar üretildi. Bu hızlanma yeteneği onu çok popüler kılıyor. Dünyanın dört bir yanındaki birçok hükümet ve özel kuruluş Pit-Bull VX sipariş ediyor. Belki bu araç dünya tarihinde bir ilk olabilir. İyice araştırmak gerekli…

Uzun Seferlerde Konfor Sunuyor

Aracın iç dizaynı 8 kişiye rahatlık sağlamakta. İçerideki daha ince ızgara sayesinde içeriden de dışarı atılabilir. Ayrıca dış cepheyi aydınlatabilir, sesli mesajlar gönderebilir ve bildirimler için hoparlörler kullanabilir. Ön kısım çekiç başı olarak kullanılabilir. Aracın toplam ağırlığı 7,5 ton olduğu düşünüldüğünde bu oldukça güçlü bir çekiç kafasını andırıyor. İçinde tam evinizin konforu olmasa da sıkıntısız bir şekilde yola çıkabilirsiniz.

Bu Zırhlının Kısaca Özellikleri Şunlardır;

  • Tavanda ateş açmak için makineli tüfek yuvaları,
  • Acil çıkış için tavanda 2 adet çıkış,
  • Suç mahallini aydınlatmak için güçlü projektörler,
  • Tüm yüzeyler eğimli ve el bombası gibi maddeler üzerinde kalamıyor(Başarılı)
  • Jant yapısı nedeniyle lastik tamamen parçalansa bile araç yürümeye devam edebiliyor.
  • Tüm camlar kırılmaz, çok katmanlı ve kurşun geçirmez yapıda.
  • İçeriden ateş etmeye izin veren mazgallar ,
  • Arka kapı 1 metreden geniş. Böylece hızlı giriş ve hızlı iniş sağlanabiliyor.

Güç/Hacim Oranı Yüksek Olan Araçlar

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here