Ford Tourneo Courier Blackline Serisi Şimdiden Dikkatleri Üzerine Çekti!

0
3284

Ford marka ticari araçlar için fiyat, performans ve sağlamlık optimizasyonu konusunda hep güven duygusu ifade edilir. Ford bu yıl, ticari araçlarda tasarıma da odaklandı. Farklı çizgilerde tasarımıyla trafik ayırt edilen yeni bir anlayış yarattı. Bakalım, bu yeni tarzıyla Ford ticari araçlar ne kadar ilgi görecek?

Ford markasının hafif ticari aracı Tourneo Courier, Blackline serisi ile çok daha çekici bir tasarım sunuyor. Ford ticari araç sınıfının hem Türkiye’de hem de dünya genelinde çok popüler olan modeli Tourneo Courier, kullanıcıları için modernize edilmiş farklı bir tasarım sunacak.

Eğer bir süredir, hafif ticari araç ilanlarına bakıyor ve özellikle de Ford Tourneo Courier ile ilgileniyorsanız, bu haber ilginizi çekecek. Zira marka, Ford Tourneo Courier için çok şık, çok farklı ve tarz yaratacak bir dizi yenilik sunuyor. Son model Ford Tourneo Courier’lerde görebileceğiniz Blackline serisi, bildiğimiz ticari araç görünümüne sportif bir şıklık katıyor.

For markasının ticari araç ailesi, sağlamlığı, performansı ve ikinci el piyasasındaki güçlü yeriyle çok seviliyor. Bu özelliklerini koruyarak kullanıcılarının tercihlerinde hala ilk sıralarda olmayı önemseyen Ford, onlara ticari araç konusunda bam başka bir bakış açısı da sunmak istiyor.  Bu amaçla geliştirilen Ford Tourneo Courier Blackline serisi, şimdiden merakla bekleniyor.

Peki, Blackline serisinin özelliği ne?

Öncelikle kontrast renklerle dikkat çeken modern ve dinamik bir görünüm yaratılıyor. Tamponlarda manyetik gri renk, önden arkaya uzanan siyah renkte kalın şerit, manyetik gri alaşımlı jantlar Blackline Ford Tourneo Courier’lerin ilk dikkati çeken özellikleri.

Yeni Ford Tourneo Courier İç Mekan Özellikleri

‘Bagajı geniş olsun istediğimi yükleyim bir de üstüne içi sedan bir araç gibi şık olsun’ diyorsanız, yeni Blackline Ford Tourneo Courier tam size göre. Parçalı deri koltuk döşemeler ve deri direksiyon kılıfı iç mekanda dikkat çeken özellikler. Ayrıca kırmızı renkte dikişlerle çok çekici bir tezatlık yaratılmış. Elbette alıştığınız üzere Ford Tourneo Courier’in iç mekanı oldukça geniş. Özellikle de bagaj hacmi çok başarılı.

2017 Model Ford Tourneo Courier’de Motor 

Ülkemizde beklendiği üzere dizel alternatifi olan Tourneo Courier Blackline, 1.5 litrelik TDCİ motor seçeneğine sahip.

Blackline Tourneo Courier’in Fiyatı Nedir?

Tourneo Courier’lerin Blackline tasarımlarının fiyatı, 67.165 TL’den başlıyor. Eğer sıfır Tourneo Courier almayı düşünüyorsanız Blackline serisini mutlaka görün.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here