Ford Mustang Mach-E ‘nin Hızlı Versiyonu 2021’de Yollarda!

Otomobil markalarının ürettikleri standart modellere hızlı versiyonlar eklemelerine alışkınız. Ancak hali hazırda hızlı olan modellerini daha da hızlandıran markalar ister istemez heyecan seviyemizi arttırıyor. Ford geçtiğimiz dönemde duyurduğu Mustang Mach-E modeline iki yeni versiyon ekleyeceğini açıkladı. 480 beygirlik bir güç üretecek olan Ford Mustang Mach-E ”GT Performance” 2021 itibariyle yollarda olacak.

GT ve GT Performance ile Mustang Mach-E Çok Hızlı Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Ford tarafından Mustang Mach-E modeline iki ayrı versiyon ekleneceği duyuruldu. Açıklamaya göre, gelecek versiyonların ürettikleri güç tahmin edilenden çok daha fazla olacak. Mach-E GT ve GT Performance versiyonları 480 beygir üretecekler ancak GT Performance’ın tork seviyesi GT’den biraz daha fazla olacak. Artı torku ile GT Performance’ın 0-100 hızlanmasını 3.5 saniyede yapacağı söyleniyor. Bu değer bir SUV için oldukça iyi gözüküyor. Çift elektrik motoru ile donatılmış Mach-E versiyonlarının batarya paketleri ise aynı özellikleri barındıracak. Daha güçlü olan GT Performance versiyon 380 kilometrelik bir menzile sahipken, GT versiyon 400 kilometrelik bir menzile sahip olacak.

Tasarım detayları ile de iki versiyon standart Mach-E’den ayrılacak. GT ve GT Performance versiyonları; karbon ön ızgara, kırmızı kaliperlere sahip Brembo frenler, 20 inç büyüklüğündeki siyah jantlar ve GT amblemiyle daha agresif bir görüntüye sahip olacaklar. İç tasarımda ise ”Ford Performance” imzalı spor koltuklar ve alüminyum gösterge paneli dikkat çekiyor.

ford mustang mach-e

GT ve GT Performance Ne Zaman Satışa Çıkacak?

2021 Mustang Mach-E GT ve GT Performance Edition yaz sonunda satışa sunulacak. Ön siparişler ise ilkbaharda alınmaya başlanacak. Ford, Mach-E GT’yi halihazırda rezerve eden müşterilerin Performance Edition’a geçme fırsatına sahip olacağını da açıkladı.

İkinci el satılık Ford Mustang ilanları

Karbon Kaplı Mustang Shelby GT500CR Edition

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here