Yüzde yüz elektrikli MINI Cooper CE, Türkiye’de ilk sahibiyle buluştu! Tam elektrikli ilk seri üretim olan MINI Cooper CE modeli, Türkiye’deki ilk sahibine teslim edildi.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI, hem elektrikli hem de şehirli oluşuyla Türkiye’de merakla bekleniyordu. Elektrikli MINI Cooper CE modeli Türkiye’de ilk sahibiyle buluştu.

En çok konuşulan elektrikli MINI Cooper CE modelin Türkiye’deki ilk sahibi, İstanbul’da yaşan Bora Atakol oldu. Atakol, Classic donanım paketi ve Metalik Gri/Moonwalk rengini tercih etti.

Elektrikli MINI Cooper CE

En yeni ikinci el MINI ilanlarına bakmadan geçmeyin!

MINI Cooper CE modelin çok sessiz, hızlı ve seri olması meraklıları tarafından tam not aldı. Ayrıca denge ve çekiş kontrolü çok başarılı. Bunların yanı sıra patinaj yalpalaması yok. Bu sayede şehrin gürültüsünden uzak konforlu bir yolculuk yaşatıyor.

Elektrikli MINI Cooper CE Modelinin Dikkat Çeken Özellikleri

1Anlık Tork

Tamamen elektrikli MINI tüm torku anında üretir. Bu sayede trafik ışıklarında rahatça durup yolunuza devam edebilirsiniz.

2Artık Vites Değiştirmenize Gerek Kalmadı

Elektrikli MINI ile hangi hızda olursanız olun istediğiniz zaman anında hızınızı artırabilirsiniz. Vites değiştirme müdahalesi olmadan 0’dan 100 km/sa hıza 7.3 saniyede ulaşabilirsiniz.

3Batarya Gücü

Elektrikli MINI  modelinin, 32,6kWh batarya paketi T şeklinde ön koltuklar ve arka koltukların altında konumlanıyor. Bataryanın buralara yerleştirilmesinin sebebi yola daha yakın olmasını sağlamaktır.

4Ön Izgara Yenilendi

Ön ızgaranın neredeyse tamamı kapalı, ayrıca ızgara üzerinde sarı renkli ızgara çıtası ve “MINI Electric” logosu ile ön ızgara yenilendi. İkonik ön far halkalı bu modelde de kullanılmış. Sarı renkli sarı aynalar modelin en belirgin özelliği diyebiliriz.

5Alüminyum Alaşımlı Jantlar

Elektrikli MINI model, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve asimetrik şerit tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Elektrikli MINI Fiyatları

Elektrikli MINI modeli, 311.038 TL’de başlayan fiyatlarla alıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Üç farklı donanımlı modelin fiyatları şöyle,

        • Classic      :311.038 TL
        • Signature  :335.776 TL
        • Iconic       :366.198 TL

MINI Countryman Ağustos Ayında Türkiye’ye Geliyor

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here