Hayaldi, Gerçek Oldu: Dacia Duster Pick-up

Pick-up ve SUV pazarının yükselişe geçtiği son dönemlerde bilhassa ülkemizde satış oranları  iyiden iyiye artıyor. Kullanıcılar tarafından arazi araçlarına karşı olan yüksek talep, otomotiv devlerinin farklı modeller üretmesine sebep oluyor. Romanya merkezli otomobil üreticisi Dacia da bu üreticilerden biri. Duster modeli ile başta ülkemiz olmak üzere küresel düzeyde yüksek satış rakamları yakalayan marka, modeline yeni bir versiyon ekledi. Yine Romanya merkezli olan Romturingia tarafından geliştirilen Dacia Duster Pick-up tasarım konsepti gerçek oldu!

dacia duster pick-up

Dacia Duster Pick-up Bayilerde Yerini Aldı

Bağımsız bir kuruluş tarafında konsept bir tasarım olarak paylaşılan model, Dacia tarafından dikkate alındı. Dacia Duster, Pick-up karoseri ile markanın Romanya’daki bayilerinde yer almaya başladı. Uzun süredir beklenen pick-up Duster’a karşı ilginin yüksek seviyelerde olması bekleniyor. Şimdilik sadece Romanya’da satışa sunulan modelin ilerleyen dönemde farklı ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor.

duster pickup

Tek Donanım Seçeneği ile Sahip Olunabiliyor!

Duster Pick-Up tek motor seçeneği ile satışa sunuldu. 1.5 litrelik turbo destekli dizel motoru ile model 115 beygirlik güç ve 260 Nm değerinde tork üretiyor. Aktarımını 6 ileri manuel şanzıman ile gerçekleştiren bu motor ünitesi, 4 tekerden tahrikli bir çekiş sistemine sahip. Sadece motor değil donanımda da tek seçeneği olan model, sadece beyaz renk ile tercih edilebiliyor. Bu donanım ile; 16 inç boyutunda jantlar ve yokuş kalkış/iniş yardımı gibi destekler standart olarak sunuluyor.

Yarım Tonluk Taşıma Kapasitesi!

4×4 çekiş sistemi ile Duster Pick-up, ticaretteki sınırlara meydan okuyor. 1.65 metrelik kasa uzunluğuna sahip olan model, 1000 litrelik bir kullanım hacmi sunuyor. Bu hacimdeki kasa ile azami 500 kilogram yük taşınabiliyor.

duster

4×4 Duster Pick-up’ın Satış Fiyatı Belli Oldu!

Romanya dışında satışı konusunda herhangi bir açıklama yapılmayan modelin ülkedeki satış fiyatı ise 22.546 Euro olarak belirlendi.

İkinci el Dacia Duster ilanları

Dacia Duster Test Sürüş İzlenimleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here