Geçtiğimiz aylarda Mercedes-Benz’in ısıtmalı koltuk seçeneğini abonelik sistemi dahilinde müşterilerine sunması büyük yankı uyandırmıştı. Pek alışkın olmadığımız bu hizmet çok fazla eleştirilmişti. Mercedes’in hemen ardından bir diğer Alman devi BMW, Temmuz ayında benzer bir abonelik hizmetiyle karşımıza çıktı. Alman markanın koltuk ısıtma özelliği için her ay 18 dolar talep etmesi tepkilere yol açmıştı. Bunlara cevap olarak Dacia, otomobil satışlarında artarak süren abonelik hizmetlerine karşı yaratıcı bir hediye ile karşımıza çıktı.

Dacia’dan Sıcak Su Torbalı Gönderme

Hayatımızın her alanını işgal eden abonelik sistemleri otomobil sektörüne de giriş yaptı. Buna göre yeni bir otomobil aldığınızda bir özelliğe sahip olmak için her ay belli bir ücret karşılığında abonelik sistemi satın almanız gerekiyor. Renault grubunun bir alt markası olan Dacia, artan abonelik sistemlerine karşı eleştirici bir yaklaşımla yeni bir kampanya başlattı. Buna göre marka, bayilerine sıcak su torbası hediye verecek. Marka, “Isıtmalı Koltuk Kurtarıcı”  adındaki kampanya kapsamında ilk başta 75 adet sıcak su torbası bayilere dağıttı. Fakat bu sıcak su torbaları şuan için sadece İngiltere‘deki bayilerde mevcut.

Sıcak Su Torbaları İşin Eğlencesi!

dacia sıcak su torbası

Şirketin yaptığı açıklamada bunun bir para tuzağı olduğunu belirten Dacia İngiltere marka müdürü Luke Broad şunları ekledi;

“Isıtmalı Koltuk Kurtarıcıları işin eğlencesi ancak özelliklere abonelik tabanlı erişim konusunda da endüstrinin gittiği yönü vurgulamaktadır. Bir kişiden fabrikada takılan ekipmanı etkinleştirmek için fazladan para istemek kesinlikle Dacia değildir!”

Sıfır kilometre Dacia modellerini incelemek, fiyatlarını öğrenmek ve modeller hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için buraya tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here