BMW iX Üretiminde Bir Gecikme Var. Tasarım harikası olarak tanımlanan ancak bazı kesimlerce eleştiri yağmuruna tutulan İX serisi üretim anlamında sekteye uğramış gibi görünüyor. BMW EV alanında otomobiller üretmeye devam ediyor. Son olarak ortaya çıkardığı İX serisi büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi ise üretim anlamında bir gecikmeyle karşı karşıya. Detaylar için aşağı kaydırın.

BMW iX Üretiminde Bir Gecikme Var

BMW bu yıl elektrikli modellere odaklanarak bir çok heyecan verici yeni model çıkardı. Tabii ki BMW M5 CS heyecan verici ve Alpina B8 ciddi anlamda insanların başını döndürdü. Ancak gelecek, Alman otomobil üreticisinin sıfırdan üretilen ilk tamamen elektrikli aracı olan ve yaklaşmakta olan BMW iX gibi otomobillerde yatıyor. Kasım 2020’de, bu yıl üretime girmesi planlanan bu tamamen elektrikli Beemer’a ilk kez baktık, ancak en son haber, BMW iX Üretiminde Bir Gecikme Var yönünde. BMW iX’in üretiminin Mart 2022’de başlayacağı söyleniyor.

BMW iX Üretiminde Bir Gecikme Var

Yeni EV’yi yakın Zamanda Görmeyi Beklemeyin

İX Forumlarına göre, BMW serisinin en üst modeli ile üretime başlayacak. Bu, ilk alıcıların standart olarak en güçlü, devasa 21 inç alaşım jantlara, aktif direksiyona ve havalı süspansiyona sahip olacağı anlamına geliyor. BMW henüz iX’in özelliklerinin ve seçeneklerinin tam bir listesini yayınlamadı. Ancak bunun ilk 5G özellikli BMW ürünü olacağını ve otomatik sürüş ve park işlevi gibi teknolojik olarak gelişmiş özellikler sunacağını biliyoruz. İX ayrıca 2,5 bölgeli otomatik klima kontrolü, bir baş üstü gösterge ünitesi ve isteğe bağlı 18 hoparlörlü Harman Kardon surround ses sistemi gibi üstün özellikler sunacak. BMW iX Üretiminde Bir Gecikme Var haberi ile bu özellikleri okuyan müşteriler sabırsızlığını dile getiriyor.

BMW’ye göre “salon benzeri bir ambiyansa” sahip olacak iX’in kabininde beş kişi oturabilir. İX de zor diye bir şey olmayacak: BMW’nin beşinci nesil eDrive teknolojisi, iki elektrik motorundan oluşan 496 beygir gücünde bir “güç ünitesinden” oluşuyor.

Bu, iX’in beş saniyenin altında Altmışa çıkmasına izin verecek ve iX’in menzilinin 480 kmden fazla olacağı EPA oranları, Tesla Model X’in 600 km menzilinin hala çok gerisinde kalacak. Yeni nesil şarj, iX’in 40 dakikanın altında% 10-80 şarjı kaldırmasına olanak tanıyacak. Hala çok uzakta olduğunu biliyoruz ama bir yılda çok şey değişebilir ve iX için oldukça heyecanlıyız.

 

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here