Yeni Ford Bronco Sport’un Dış Mekan Aksesuarları Etkileyici. Tamamen yeni 2021 Ford Bronco Sport, Bronco’nun bir önceki modeli kadar olmasa da, oldukça yetenekli bir arazi aracı olduğunu kanıtlıyor. Yine de Bronco Sport birçok müşterinin ihtiyaçlarını karşılıyor ve şimdi Ford SUV’u daha da çekici hale getirdi.

Yeni Ford Bronco Sport'un Dış Mekan

Maceralar Sizi Bekliyor

Bugün özellikle Bisiklet, Deniz sporları, Kış sporları, Kamp ve Kargolama için beş yeni yaşam tarzı aksesuar paketi sunuyor. Yeni Ford Bronco Sport’un Dış Mekan Aksesuarları Etkileyici görünüyor. Tercih ettiğiniz açık hava etkinliği kayak, dağ bisikleti, kano, kaya tırmanışı veya ormanda kamp yapmak olsun, bu yeni bayi tarafından kurulan aksesuar paketlerinden biri ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Bronco Sport pazarlama müdürü Jovina Young, “Her Bronco Sport sahibinin benzersiz olması gibi, her macera benzersizdir ve bu aksesuar paketleriyle aracınızın yaşam tarzınıza uymasını sağlamak her zamankinden daha kolay” dedi.

“Daha galeriden çıkmadan önce, Bronco Sport’unuz sizin gerçek bir yansımanız olacak.” Bu aksesuar paketleri Yakima tarafından üretilir ve yeni bir Bronco Sport siparişi verirken dahil edilebilir. Bu iyi bir şey çünkü araç finansmanına dahil edilebilirler. Aksesuarların çeşitliliği, yukarıda bahsedilen kategorilerin her birinde oldukça geniştir. Yeni Ford Bronco Sport’un Dış Mekan Aksesuarları ile daha iyi sürüş deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Yeni Ford Bronco Sport'un Dış Mekan

Örnekler arasında tavan ray kirişleri, tavana asılı raf görünümlü sepet, tüm hava koşullarına uygun zemin paspasları, kilitli bir kayık taşıyıcı, askıya monteli bir kayak / kar sporu rafı ve 16 kübik inçlik bir tavana monte kargo kutusu sayılabilir. Önceden paketlenmiş olanlar ihtiyaçlarını karşılamıyorsa, alıcılar kendi özel “paketlerini” bile oluşturabilir.

Alıcılar 100’den fazla Bronco Sport aksesuarı arasından seçim yapabilir; sadece bir kısmı Yakima’dan. Bronco Sport web sayfasında şu anda mevcut olanların tam bir listesini sunan özel bir bölüm var.

Geçen Kasım ayında üretime başladığından bu yana, Bronco Sport Blue Oval için büyük bir başarı elde etti. Bazı bayiler maalesef 10.000 $ ‘a kadar yükselen fiyat artışları başlattı. Hatta Bronco müşterilerinin üretim gecikmelerinden şikayetçi olduğunu ve bazı müşterilerin bunun yerine bir Bronco Sport’u seçtiği durumlar bile olmuştur. Bronco Sport’un gelişi, Jeep ve Subaru tarafından kesinlikle ciddiye alındı, çünkü her iki marka da benzer boyutta Cherokee ve Forester’ı sunuyor.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here