BMW CES 2022 ’DE GÖSTERİŞLİ ARAÇ İÇİ EKRANINI TANITTI

Otomobiller, kullanıcısına sağladığı sürüş keyfi yanında; yolcularına da sağladığı konfor ile de birbirine fark atıyor. Pek çok dünya markası, teknolojiyi zevke dönüştürerek otomobil modellerine yenilikler ekliyor.

BMW CES 2022

Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022, Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas Şehrinde 5- 7 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlendi ve teknoloji severlere cep telefonundan elektrikli arabalara kadar geniş bir yelpazede ürünü tanıma ve ulaşma imkânı sundu.

Alman Otomobil Devi BMW, arka koltukta seyahat eden yolcular için 31″ inç büyüklüğünde ve 8K çözünürlüğünde “Treatre Screen” ekran ile sinema keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

1BMW’DEN OTOMOBİLLERİ SİNEMA SALONUNA DÖNÜŞTÜREN TEKNOLOJİ

Bayerische Motoren Werke AG (Türkçe: Bavyera Motor Fabrikaları A.Ş.) kısaca BMW olarak bilinen ve 1916 yılından beri dünyaya otomobil, motosiklet, motor ve bisiklet üreten BMW, ayrıca, Mini ve Rolls-Royce, otomobil şirketlerinin sahibidir.

Dünya Otomobil Piyasasında kalite ve konfor ile adından söz ettiren BMW, geçtiğimiz günlerde Las Vegas’da düzenlenen CES 2022 Fuarı’nda, 31″ inçlik 8K araç içi ekranını kamuoyu ile paylaştı. Arka koltukta oturanlar için yolculuğu keyfe dönüştüren ve sinema salonunu otomobile taşıyan bu yeni teknoloji, “Treatre Screen” adını taşıyor.

BMW CES 2022

2BMW CES 2022, THEATRE SCREEN’DE AMAZON FİRE TV İZLENECEK

BMW kullanıcı ve yolcuların iyi vakit geçirmesi için yeni uygulamalar sunuyor. Aracın tavan döşemesinden aşağı doğru açılan ekran, görüntü kalitesi ile mükemmel bir eğlence deneyimi sunuyor.

BMW Yetkilileri, araç içinde sunduğu bu neredeyse kusursuz teknolojiyi zengin bir içerikle taçlandırmak için Amazon Fire TV’yi seçtiklerini ifade ediyor. Amazon Platformundaki içerik, 4K olarak oynatılacak.

3THEATRE SCREEN’E 30’DAN FAZLA HOPARLÖR EŞLİK EDECEK

Treatre Screen Özelliğinin ne zaman müşterilere sunulacağı ve ne kadar ücret karşılığında bu özelliğe erişilebileceği konusunda BMW Yetkililerinden henüz bir açıklama gelmedi; Ancak BMW, yakında seri üretimine başlayacağı bir araçta benzer bir teknolojinin sunulacağını ifade ediyor.

Bowers&Wilkins’in 30’dan fazla hoparlörü, Theatre Screen konseptine eşlik edecek.  İzleyicilerin 4D ses deneyimi yaşayabilmeleri adına arka koltukların içine de hoparlör yerleştirileceği belirtildi.

İkinci El BMW İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here