2022 Karavanist İstanbul, Karavan ve Ekipmanları Fuarı Başladı!

TÜYAP’ta ikinci kez karavan ve doğaseverler için “Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı” düzenleniyor.

Karavan ve ekipmanlarının en yenisi, 2. Karavanist Fuarı’nda ilgililerinin beğenisine sunuluyor. 8- 16 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen fuarın kapıları her gün saat 10.0 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

2022 Karavanist İstanbul

Doğada vakit geçirmeyi sevenler için iyi bir alternatif olan karavan, yepyeni modelleri ile 2. Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı’nda meraklılarını bekliyor. Şehir yaşantısının koşturmacasından sıkılan, hem ulaşım hem de konaklama ihtiyacını bir arada çözmek isteyenler için doğru tercih olan karavanlar, 8- 16 Ocak 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da yepyeni modelleri ile görücüye çıkıyor.

En yeni karavan modellerinin yanında en önemli markaların 4×4, SUV, hafif ticari araçlarını ve kamp malzemelerinin sergilendiği Karavanist ve Outdoorist Fuarları doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarını ayaklarına getiriyor.

1İSTANBULKART SAHİPLERİ BU FUARDA %20 İNDİRİMLİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM ile TÜYAP Fuarcılık Grubu arasındaki iş birliği ile “Şehrin Yaşam Kartı İstanbul kart”, TÜYAP’ta ödeme aracı oluyor.

İlk uygulaması Karavanist ve Outdoorist fuarlarında gerçekleşecek olan anlaşmaya bağlı olarak, İstanbul kart sahipleri bu fuara, yüzde 20 indirimli giriş yapacak.

22022 Karavanist İstanbul, ÖTV İNDİRİMİ İLE CANLANDI

Beklenen, karavanlar için ÖTV indirimi, nihayet Meclisten geçti. 1 Ekim 2021 tarihinde TBMM’ye sunulan Vergi Usül Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinde motorlu karavanlarda yüzde 220 olan ÖTV oranı, yüzde 45’e indirildi.

Meclis’ten çıkan bu karar neticesinde ÖTV indirimi ile birlikte, Türkiye’de karavan üretiminin önünün açılacağı ve yerli ürünlere ulaşabilme olasılığının da artacağı öngörülüyor.

3KARAVAN VE YEDEK PARÇA EKİPMANLARI SATAN FİRMALAR BİR ARADA

Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Karavanist ve Outdoorist Fuarlarını yorumladı: Ekipman ve yedek parça üreticisi olan firmaların ürünleri ile sergilenen araçlar ilgi görüyor. Meclis’ten geçen motorlu karavanlardaki ÖTV indiriminin yasalaşması tüm katılımcılarımız için önemli bir sebep. Geçtiğimiz aylarda Meclis’ten çıkan yasayla motorlu karavanlar için ÖTV indirimi yapılması Karavanist ve Outdoorist fuarlarına olan ilgiyi hareketlendirdi” dedi.

İkinci El SUV İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

2022 Karavanist İstanbul

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here