Başlangıç İçin Yamaha Neo’s 4

0
8398
Yamaha Neo's 4

Motosiklet kullanmayı öğrenmek mi istiyorsunuz? Peki, ilk defa motosiklet kullanacak olanlar hangi modeli ya da hangi motosiklet markasını tercih etmeli? Başlangıç motosikleti diye bir şey var mı? MTV’den muaf motosiklet almak mı? Bu sorulara Yamaha bir yanıt sunuyor aslında: Yamaha Neo’s 4 modeli tam bir başlangıç motosikleti.

Başlangıç İçin Yamaha Neo’s 4

Yamaha Neo’s 4 modeli, 2 tekerlekli motosiklet türünde ancak bu segmentte başlangıç modeli olarak tercih edilebilir. B sınıfı ehliyetle kullanabileceğiniz motosiklet arıyorsanız; Yamaha Neo’s 4 iyi bir çözüm olabilir.

MTV’siz Motor!

Yamaha’nın başlangıç motosikleti (aslında scooter) olarak sunduğu Neo’s 4 modeli, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Zorunlu Trafik Sigortasından muaf. Özellikle motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar için çok keyifli bir seçenek olan ürün, sade gövde tasarımı, ekonomik sürüş imkanı sunması ve hafif şasi ile çok keyifli. 50cc 4 zamanlı motor sahip olan scooter yalnızca 95kg ağırlığında.

Kolay Manevra Yapabiliyor Çünkü Çok Hafif

50cc 4 zamanlı motor sahip olan scooter yalnızca 95kg ağırlığında. Bu hafiflik, kullanıcısına kolay manevra kabiliyeti sunuyor. Rahat bir sürüş için geniş bacak mesafesine sahip Neo’s’un sele altına tam boy kask sığıyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here