2019 Audi A6 Avant Yola Çıkmaya Hazır!

0
6115

2019 Audi A6 Avant Yola Çıkmaya Hazır!

En yeni Audi modelleri denilince akla hemen bir station Wagon gelmiyor elbette. Ama 2019 model Audi A6 Avant, gelecek yıla damga vuracak türden bir otomobil. Hatta Station Wagon bir otomobile sahip olma isteği uyandırıyor. Sahi, Türkiye staton wagon neden tutmuyor?

2019 Audi A6 Avant

2019 model Audi seçenekleri içinde belki de en konforlusu olmaya aday olan Audi A6 Avant yakında yollarda olacak. O, aslında Audi A6 sedan karoserden station wagona uyarlanmış bir model. Henüz 2019 modeline ait görsellere erişmek mümkün olmadı ama 2018 model Audi A6 Avant görselleri ile yeni çıkacak model hakkında aldığımız duyumları paylaşıyoruz.

1. Audi A6 Avant Tasarımı Nasıl?

“Audi A6 Avant SW tasarımı nasıl” sorusu bugünlerde otomotiv haberleri içinde en popüler ayrıntılar arasında. Audi A6 Avant tasarımında şıklık ve bütünlük akıcı bir dille kullanılmış. Tasarımda tek parça ızgara, akıcı hatlar, belirgin ütü izleri dikkat çekiyor. Aydınlatma grubunda donanıma göre değişen HD Matrix ya da LED teknoloji kullanılmış.

2. Audi A6 Avant’ın İç Mekanı Nasıl?

Audi A6 Avant’ın iç mekanında detaylar kalite algısını yükseltiyor. Kokpitte ilk dikkati çeken detay ekranlar. Kokpitte tamamı dijital olan üç adet ekran var. Araçta klimayı ve diğer fonksiyonları yönetmek için 8,6 inç genişliğinde bir ekran kullanılmış. Sürücünün araçla ilgili detayları kontrol etmesi için de göz hizasında konumlandırılmış 12,3 inç genişliğinde bir ekran var. Multimedya ekranı ise 10,1 inç genişliğinde.

3. Audi A6 Avant SW Bagajı Nasıl?

Konu SW karoserli bir otomobil olunca akla hemen bagaj avantajı geliyor. Audi sedan ve HB modellerinde de bagaj konusunda cömert davranan bir marka ama Audi A6 Avant SW bagajı gerçekten etkileyici derecede geniş. Audi A6 Avant SW bagaj hacmi tam 565 litre.

4. Audi A6 Avant 2018 Fiyatı Nasıl?

Audi A6 Avant fiyatı ne olacak diye merak edenlere hemen söyleyeyim, henüz Audi A6 Avant fiyatı, Türkiye’ye ne zaman geleceği ve motor özellikleri konusunda bir açıklama yok. Ancak merak edenler için 2018 fiyatları görseldeki gibi.

İkinci El Audi A6 Avant İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here