Rolls-Royce Phantom Almak İster misiniz?

0
6333

Rolls-Royce modelleri dünyanın her yerinde lüksü sembolize ediyor. Evet, lüks araç markası çok, ama Rolls-Royce modellerinin lüksü çarpıcı bir şekilde öne çıkarırken ayrıca bir şato efendisi zarafeti sunduğunu da kabul edelim. Yani sanki, Rolls-Royce sahibi birini düşünürken insanın aklına hep o dev, İngiliz şatolarında yaşayan şövalye unvanı almış asiller geliyor. Neyse, 2018 model Rolls-Royce Phantom’dan bahsedelim mi biraz.

İkinci El Rolls Royce İlanlarına Bakın!

Rolls-Royce Phantom Almak İster misiniz?

Rolls-Royce Phantom 2018 modeli Türkiye pazarına da geldi. Bizde pek öyle şatolar falan yok, en fazla Boğaz yalıları ya da rezidanslar var  ama Rolls-Royce Phantom ile asfaltın tozunu atmak isteyenlerin sayısı az değil gibi. Zira, Rolls-Royce Phantom siparişleri oldukça tatminkar bir sayıya ulaşmış ve marka, Türkiye kotasını doldurduğu açıklamış deniliyor.

2017 sonuna doğru tanıtımı yapılan Rolls-Royce Phantom modeli için Türkiye’den ön sipariş alınmış. Adet bilgisi henüz yok ama oldukça dikkat çekici bir rakam söylentileri var. Peki, Rolls-Royce Phantom 2018 modelinin özellikleri neler?

Öncelikle araç, 6 yıllık bir çalışmanın sonucunda geliştirildi. Tamamen alüminyum karoser üzerinde kuruldu. Ses yalıtımı arttırılmış ve karoser dayanıklılığı da daha fazla. 6,75 litre hacme sahip V12 motor seçeneği yeni eklendi. Bu motor tam 571 HP güç üretiyor. Rolls-Royce Phantom’un hızı 0-100km’de 5,3 saniye.

Rolls-Royce Phantom 2018 Fiyatı

Elbette karşımızda hem dünya genelinde lüksün diğeri adı haline gelmiş bir otomobil var hem de motor gücü, güvenlik ve diğer detaylar zirvede. Dolayısıyla Rolls-Royce Phantom’un 2,5 ton ağırlığı gibi fiyatı da ağır. Rolls-Royce Phantom fiyatı 1.406.000 Euro’dan başlıyor. Şaşırtıcı olan ise Rolls-Royce Phantom Türkiye fiyatının 6.545.000 TL’lik aşırıya varan yüksekliğine rağmen 2019 yılına kadar Türkiye sipariş kotasını doldurmuş olması.

Rolls-Royce Phantom görsellerine biraz bakalım mı…

1. Çok Lüks

2. Stil Sahibi

3. Karakterini Bozmuyor

4. Konfor Odaklı

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here