2022 Renault Kadjar Kamuflajlı Görüntülendi!

Fransız üretici Renault‘un SUV segmentindeki temsilcisi Kadjar, 2022 yılı için yenileniyor. İlk jenerasyonu 2015 yılında piyasaya sunulan model, 2018 yılında bir makyaj operasyonu geçirmişti. İlk jenerasyonunun satışa sunulmasının ardından geçen 6 yıl sonunda ikinci jenerasyon Kadjar’ın haberi geldi. Ağır bir kamuflaj altında test sürüşlerini sürdüren model, zorlu hava ve yol koşulları ile mücadele ediyor. 2022 Renault Kadjar ‘ın geçtiğimiz günlerde yenisi tanıtılan Nissan Qashqai ile benzerlikler göstermesi bekleniyor. Bu benzerlikler tasarım noktasında bariz olmasa da teknik noktada oldukça belirgin olabilir.

2022 renault kadjar

2. Jenerasyonu İle Gelmeye Hazırlanıyor!

Renault geçtiğimiz ay yeni bir strateji belirlediğini açıklamıştı. ”Renaulation” adını verdikleri plan ile gelecekte izleyecekleri yol ile ilgili bilgiler aktarılmıştı. Bu strateji doğrultusunda bazı Renault modellerinin tarihe karışacağı da belirtilmişti. Anlaşılan Kadjar bu modellerden biri değil. Başarılı kamuflajlanan yeni Kadjar’ın tasarım ayrıntılarına ulaşmak güç gözükse de birkaç fikir veriyor. Ön ve arka aydınlatma grubunda LED’leri görüyoruz. Ön yüzde daha büyük bir ızgarayı görmek mümkün. Tampon tasarımı genel hatlarıyla güçlü ve kaslı bir görüntüye sahip. Genel hatlarıyla yeni Kadjar yarı coupe bir tasarıma sahip diyebiliriz. Önden arkaya doğru eğilerek devam eden tavan tasarımı bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

2022 renault kadjar

2022 Renualt Kadjar, Nissan Qashqai’den İzler Taşıyacak!

Yeni Kadjar’ın, Qashqai’de kullanılan CMF-C platformunun üzerine inşa edilmiş olması bekleniyor. Ayrıca modelin selefine göre daha büyük olduğunu da söyleyelim. Teknik tarafta ise 1.3 litrelik turbolu mild hybrid (yarı hibrit) bir motor seçeneğinin olması bekleniyor. Qashqai ile beraber de sunulan bu motor seçeneği, emisyon oranları ve performansı ile oldukça dikkat çekici bir seçenek olarak gözüküyor. Bu motor 138 beygirlik ve 156 beygirlik olmak üzere iki farklı seçenek ile gelebilir.

2022 renault kadjar

İkinci el satılık Renault Kadjar ilanları

Renault Captur RS Line | Captur’a RS Line Versiyonu Geldi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here