2021 VOLKSWAGEN ARTEON GELİYOR!

1
19535
Volkswagen Arteon Ön Tasarımı

2021’de Volkwagen, Arteon ile ortalığı kasıp kavurmayı hedefliyor. Makyaj operasyonunun ötesinde yeni versiyonları ile de karşılaşacağımız Arteon, segmentinin bir numarası olmayı hedefliyor. Basın yayın organlarında çokça sızıntı resimleri bulunan model ile ilgili merak ve heyecan artık dinebilir. Volkswagen Arteon resmi olarak tanıtıldı. Yeni versiyonları olan R ve Shooting Brake’ide beraberinde getiren bu değişiklik yolları kasıp kavuracağa benziyor. Özellikle bu varyasyonlarda tasarımsal değişimlerde ön plana tutulmuş, sıradan bir makyaj operasyonunda ileriye gidilmiş durumda.

YENİ VOLKSWAGEN ARTEON TASARIMI NASIL?

Ön bölümde yer alan büyük ve modele agresiflik akabinde gerginlik veren devasa ızgara tasarımı devam ediyor. Bu ızgara ile iç içe geçmiş durumda olan LED Maxrıx far grubu için artık Arteon’un karekteristik özelliği diyebiliriz. Otomobilin genel çevresinde krom ve metalik detay süslemelerine daha çok yer verilen modelde kalite hissiyatı oldukça artmış gibi gözüküyor. Yeni arka Stop far grubunun da yenilenmiş olması gözlerimizden kaçmayan detaylardan, ayrıca gerçek egzoz çıkışları sayesinde otomobilin dinamikliği dıştan bakılınca korunmuş durumunda gözüküyor.

VOLKSWAGEN ARTEON
Arteon İç Mekan

ARTEON’DA YENİ VERSİYON ”SHOOTİNG BRAKE”

Yeni modelin bu kadar beklenmesinde ki en büyük heyecan Arteon’da artık Station Wagon gövde tipinin gelecek olması. Bu yeni varyasyonun ismi Shooting Brake, Arteon’na hava katmış vaziyette. Model bu versiyonla iç hacim konusunda oldukça büyümüş, arka koltuklar katlandığında 1632 litre yaşam alan suna Arteon rahatlıkla 2 kişinin içerisinde uyuyabileceği bir alana sahip. Tasarım olarak da bir Station Wagon gibi klasik değil de Volswagen Arteon’nun dinamik çizgilerine ve sahip olan varyasyon ilgi çekici gözüküyor.

Arteon Station Wagon

YENİ ARTEON’DA İÇ MEKAN NASIL?

Arteon nasıl dıştan revize edildiyse içten de bu değişimden nasibini almış gibi gözüküyor. İç kabinde Volkswagen’in yeni tasarım özelliklerini taşıyan Arteon’da diğer modellere benzerlik söz konusu.

  • Yenilenmiş Bilgi Eğlence Sistemi (CarPlay/ Android Auto)
  • 30 Yeni Renkli İç Ambiyans Aydınlatma Sistemi
  • 700 W Harman/Kardon Ses Ünitesi
  • 10.3” lik Dijital Gösterge Paneli
  • 8.5” lik Multimedia Ekranı
  • Yeni Nesil ‘Seyehat Asistanı’ ve Güvenlik Sistemleri

Yeni Volkswagen Arteon Türkiye’ye Gelecek Mi?

2021 VOLKSWAGEN ARTEON MOTOR SEÇENEKLERİ.

Arteon R pakette gücün doruklarını yaşayabileceksiniz. 320 PS güç değerine sahip olacak yeni nesil hybrit motor seçeneği baya hızlı bir makine olarak görünüyor. 2.0 litrelik turbo benzinli seçeneklerde ise en az 270 beygirlik güç ünitesi mevcut. 1.4 litrelik benzinli ünitede ise 215 beygir güç 400 NM tork değeri olacak.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here