Volkswagen Caddy Şarj Olan Hibrit Versiyonu Görüntülendi!

0
3278
Vw Caddy Hybrid
Vw Caddy Hybrid

Markanın dördüncü nesli olan Volkswagen Caddy’nin şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonu yakın bir zamanda yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Bir yıldan fazla süredir piyasada bulunan dördüncü nesil Caddy, yalnızca içten yanmalı motorla sunuluyor. Fakat bu durum artık değişecek gibi gözüküyor.

Tasarımda Değişiklik Gözükmüyor

volkswagen caddy hibritCaddy’nin yeni fotoğraflarına bakıldığı zaman tasarım bakımından pek bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Volkswagen’in MQB platformunu kullanan ilk hafif ticari araç olan Caddy’nin fotoğraflarına baktığımızda standart ve uzun gövdeli versiyonlarını görmekteyiz. Yeni modelin tasarımında herhangi bir değişiklik gözükmüyor. Sadece sol çamurlukta şarj girişinin olduğu kısımda değişiklik görünüyor. Ancak araç son halini aldığı zaman o kısım da normal görünecektir. Ayrıca modelin Caddy eHybrid adını taşıması bekleniyor.

Volkswagen Caddy Şarj Edilebilir Hibrit’in Teknik Detayları

Çeşitli Volkswagen Grubu modellerinde de kullanılan hibrit sistem, Caddy eHybrid’de karşımıza çıkacak. Normalde bu sistem 1.4 litre TSI ve bir e-motorun birleşiminden oluşuyor. Ancak Caddy’de 1.5 litrelik TSI’nin kullanılacağı söylenmektedir. Bunun dışında e-motor, motor ile şanzıman arasında yer alan 6 ileri çift kavramalı şanzıman büyük ihtimalle değişmeyecek. Lityum iyon batarya ayrıca Caddy’ye yaklaşık 50-60 kilometre saf elektrikli sürüş menzili sağlayacak.

Yeni Volkswagen Caddy eHybrid yıl sonuna kadar tanıtılması bekleniyor.

Volkswagen Caddy

Volkswagen caddy

Caddy ev hayatınızda da ticari hayatınızda da kullanmak isteyeceğiniz bir araçtır. Ayrıca ileri teknoloji Alman teknolojisi ile donatılmış, güvenli, ferah, geniş ve konforlu bir araçtır. Modelin dış tasarımı geniş ve heybetli bir görünüme sahiptir. Caddy’de kapı kolu gövde rengi ile aynıdır. Ayrıca tamponlar ve piano black isimli yan aynalar ile dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Arka camların karartma özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda tavan çıtaları renklidir. Sedefli siyah, lilyum gri gibi birçok renk seçeneği bulunmaktadır.

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 HP modeli için tipik CO2 emisyonları 122 gr/km’dir. Ayrıca 100 kilometrede toplam yakıt tüketimi 4,6 litredir. Caddy 2.0 TDI 122 HP modelleri dizel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle sunuluyor. Modelin motor hacmi değeri 2.0’dır. Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 HP’nin tork değeri ise 122 PS/320 NM’dir.

2.El Volkswagen Caddy İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here