2020 Volkswagen Golf Hazır!

1
7645
2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf hazır! VW Golf 2020 modeli hakkında ilk haberler ve görüntüler gelmeye başladı. Peki, 2020 model Golf nasıl?

2020 Volkswagen Golf Hazır!

Otomotiv dünyasında bazı markalar çok kıymetlidir. Kıymetleri, köklü olmalarıyla ve bir de neredeyse yüz yıl boyunca kullanıcıyı memnun ederek güven yaratmalarıyla ilgilidir. Bu, otomobil dünyasında bilinen bir durum ama sadece bir modelin, marka gibi oturmuş bir imaja sahip olmasına çok rastlanmaz. Volkswagen markası 1970’li yıllarda üreterek tanıttığı Golf modeli ile bunu başardı.

2020 Model Golf Hakkında İlk Haberler…

VW Golf 2020 modelinin tanıtımı 24 Ekim 2019’da resmi olarak yapılacak. Ancak o tarih öncesinde markadan bazı bilgiler alabildik.

Şimdilik, yeni Golf’ün fiyatını ve motor özelliklerini bilmiyoruz. Marka, sır gibi saklıyor. Ama Volkswagen’in resmi paylaşım platformlarında görülen simülasyonu yorumlayarak bir kaç ipucu hakkında bilgi verebiliriz. 24 Ekim Golf tanıtımı sonrasında bunları da burada paylaşıyor olacağız.

  • Kokpit çok farklı görünüyor. Çok daha yenilikçi bir tasarımının olmasının yanında biraz fazla minimal duruyor.
  • Dijital ekranlar hem boyut açısından hem de şekilsel olarak değişmiş görünüyor.
  • Dijital ekran teknolojisinde de yenilikler olacağının altı çiziliyor.
  • Direksiyon simidi, sanal tasarımda şeffaf gibi algılanıyor. Bunun sanal simülasyondan mı kaynaklandığı yoksa gerçekten böyle bir yapı mı tercih edildiği de dedikodular arasında.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here