1 Milyon Adet Satan Juke, Yenilendi!

2
9497

2020 Nissan Juke nasıl görünüyor? Nissan Juke 2020 modeli hakkında bilgi arayanlar buraya…

Coupe SUV: 2020 Nissan Juke

Nissan Juke modeli, üretildiği ilk günden beri tam 1 milyon adet satılmış. Bu satış rakamı, şehirli ve erişilebilir SUV modellerinin rekabetçi ortamında öne çıkan bir rakam. 2011’de pazara sunulan ve pazarda daha sonra bir çok modelin dahil olacağı yeni bir segment yaratan Nissan Juke, şimdi yeni ve daha çekici bir tasarım diline sahip.

1 Milyon Adet Satan Juke, Yenilendi!

1 milyon adetlik satış rakamının ardından markanın bu modele yatırım yapması olağan. Zira, yeni tasarım ekibi ve onlarca farklı teknoloji platformu ile Juke için epeyce detaylı bir optimizasyon yapılmış.

Şimdi, biliyorsunuz; coupe havasında SUV modelleri çok trend. Nissan Juke 2020 modeli de coupe çizgileri olan bir SUV olarak yola çıkacak. Bir yıldır bir kaç farklı markanın modelinde gözlemlediğimiz üzere coupe araçların zarif çizgileri ve atletik duruşu, geniş iç hacim ve modern iç tasarım ile birleşerek tasarım alanında yeni bir standart oluşturuyor.Trend ya da moda da diyebiliriz.

2. El Nissan Juke Fiyat Listesi Burada!

Yeni Nissan Juke Hakkında

Daha fazla kişiselleştirme, daha keskin far tasarımı, daha geniş iç mekan kullanımı…

Yeni Juke 3 silindirli, 1.0 litrelik turbo şarjlı motor, 6-ileri manuel vites ya da 7-ileri otomatik vites ile yüksek performans ve benzin tasarrufu sağlanıyor.Tamamen LED teknolojisi kullanılan Juke,  arka koltuklarda 5,8 cm diz boşluğu, 1,1 cm arka kafa boşluğu ve 422 litrelik bagajı ile yüzde 20 daha dazla depo hacmi sağlıyor. Bir de kişiselleştirme konusunda çok esnek bir teknoloji sunuyor. N-Design model paketi ile hemen her detay, kişiselleştirilebiliyor.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here