Porsche Macan Turbo , konfor ve zarafet ile hız ve çevikliği harmanlayan, bir performans SUV’sidir.

2014 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, piyasadaki en iyi ‘spor’ SUV olarak kabul edildi ve hızla, en çok satan Porsche olarak da kendini kanıtladı.

macan turbo

Macan serisi, şimdiye kadar sadece dört silindirli ve daha pahalı S modelinden oluşuyordu. Ancak artık yeni Macan Turbo geldi ve Porsche, onun kaputunun altına bir canavar koydu.

macan turbo

Macan, Panamera ve Cayenne S modellerinde, eski 3.6 litrelik turboşarjlı altı silindirli motor bulunuyordu. Ancak artık bu motor daha küçük, daha hafif, daha hızlı devirlenen 2.9 litrelik turbo V6 ile değiştirildi.

Macan Turbo Teknik Özellikleri

Yeni motor 434bhp (39bhp arttı) ve 550Nm tork üretiyor. 1.800rpm ile 5.600rpm güç arasında üretiyor. Güç, yedi vitesli bir PDK şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe gönderiyor. Macan Turbo, Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi, elektronik uyarlanabilir sönümleme ile çelik yaylar üzerinde yürüyor. Önde 390 mm ve arkada 356 mm olan frenler, aşınmaya direnmek ve fren tozunu azaltmak için Tungsten Karbür ile kaplanmıştır.

macan turbo

Hepsi bir araya mükemmel bir SUV sunmak için geliyor. Direksiyon simidindeki bir döner düğme, Sport, Sport Plus veya Individual sürüş moduna geçişin basit olduğu anlamına gelirken, kadranın ortasına yerleştirilmiş Sport Response düğmesinin bir produ 20 saniyelik tam bir güç patlaması sağlar.

Macan Turbo , gaz ve direksiyon hareketleriniz konusunda tembelseniz doğal olarak önden savrulmaya başlar. Doğru sinyalleri ayaklarınızdan ve ellerinizden iletirseniz dört tekerlekten çekiş sistemi arkadan biraz kaymaya izin verir. Direksiyon hayal edebileceğiniz kadar iyi ve Macan’ın yeteneklerini keşfetmeniz için size güven veriyor.

Mekanik parçaları kalitelidir ve dört yetişkin için geniş bir alan ve iyi bir 500 litrelik bagaj ile alıcıları cezbediyor. Yine de Turbo’nun Macan bu kadar övülmesine rağmen, tamamen deri döşeme standart değildir. Ancak 14 yönde ayarlanabilen Konfor veya Spor koltuk seçenekleri ücretsiz bir seçenektir. Bununla birlikte, navigasyonlu 10.9 inçlik bir merkezi bilgi-eğlence birimi dahildir ve aynı zamanda kullanımı kolaydır.

İKİNCİ EL PORSCHE MACAN İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here