Tüm Türkiye’nin merakla beklediği yerli ve milli marka TOGG aracın 2023 yılında seri üretime geçmesi heyecanla beklenirken TOGG’dan yeni bir paylaşım geldi.

Avrupanın En Temiz Tesisi!

Yerli Üretim TOGG'dan Yeni Paylaşım Geldi

TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan heyecan verici paylaşımda Avrupa’nın en temizi olan Gemlik Kampüsü’nde Yerli Üretim TOGG’dan Yeni Paylaşım Geldi.  Deneme üretimleri sayısı artarken, cihazların testlerine devam edildiği belirtildi.

TOGG’u Rakiplerinden Farklı Kılan Özellikleri

TOGG

Geçtiğimiz aylarda açıklamalarda bulunan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG’un 2023’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de yollarda olacağını söylerken ‘Avrupa’da ne zaman yollara çıkacağı‘ sorusunu da cevapladı. Karakaş TOGG ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Karakaş TOGG‘u farklı kılan özellikleri şöyle anlatıyor: “Türkiye‘nin ilk doğuştan elektrikli, sıfır emisyonlu ve akıllı otomobili olarak üretilecek C-SUV modeli, sınıfının en uzun aks mesafesi, en geniş iç hacmi, en iyi hızlanma performansı ve en düşük toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle de rakiplerinin önünde yer alacaktır. Gelecekteki akıllı ulaşım ihtiyaçlarına şimdiden cevap verebilecek, kalıpların ötesinde mobilite çözümleri sağlamak üzere yola çıkan TOGG’un ilk akıllı cihazı 2023 yılının ilk çeyreğinde önce Türkiye’de, bu tarihten yaklaşık 18 ay sonra ise Avrupa’da yollara çıkacaktır.”

29 EKİM’DE AÇILACAK

Yerli Üretim TOGG'dan Yeni Paylaşım Geldi

TOGG’u üretecek fabrikanın 29 Ekim’de açılacağını hatırlatan parti kurmayları, yerli otomobilin satışına 2023 yılı mart ayı içinde başlanacağına işaret ediyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here