Klişelerden Uzak Renault Clio Tanıtımı Dikkat Çekti

0
21609

Şubat ayında Türkiye’de lansmanı yapılan ve büyük ilgi gören yeni Renault Clio, Serdar Kuzuloğlu’yla çektiği yeni reklam filminde klişelere kafa tutuyor.

Sosyal medya fenomenleriyle yapılan ürün tanıtımları tüm marka ve sektörler için son yılların trendi. Sosyal medyanın her alanında Influencer’lar tarafından tanıtılan yeni bir ürün görmek mümkün. Renault da bilişim ve teknoloji alanında çalışmaları ile tanıdığımız deneyimli gazeteci Serdar Kuzuloğlu ile sosyal medya klişelerine gönderme yaptığı reklam filmlerini yayına aldı. Reklam serisinde Serdar Kuzuloğlu’na Aslı İnandık, Yılmaz Sisters, Ahmet & Karya, Volkan Öge, Fahir Talib ve Doğan Kabak gibi sevilen isimler eşlik ediyor.

Yeni Clio’nun öne çıkan özellikleri

Yeni Clio YAn

Yeni Clio’da, 9.3 inç dikey tablet ekran, Multisense Sürüş Deneyim Teknolojisi, Auto-hold fonksiyonlu elektrikli park freni öne çıkıyor. Ayrıca Yeni Clio’nun 391 litre hacimli (dizel versiyonlarda 366 litre) bagajı segmentinin en iyilerinden biri olarak görülüyor.

360° kuş bakışı kameranın yanı sıra Smart Cockpit, Eller Serbest Park Destek Sistemi, kablosuz şarj, akıllı telefon ekran yansıtma özelliği, 7 inç kişiselleştirilebilir sürücü ekranı ise bir üst segmente ait özellikler olarak dikkat çekiyor.

Yeni Clio Multimedya

Sürücü ve yolcuların güvenliğini dikkate alan Renault, Yeni Clio’da sinyal vermeme gibi durumlarda görüntülü ve sesli uyarı veren şerit takip sistemine sahip. Dalgınlık, dikkat dağılması gibi anlarda fren yapılması gerekiyorsa, acil fren sistemi devreye girerek fren yapılmasını sağlıyor.

Yeni Clio Kokpit

Yeni Clio motor seçenekleri ve fiyatı

Türkiye’de dört benzinli ve iki dizel olmak üzere toplam 6 motor seçeneği ile satışa sunulan Clio oldukça ilgi görüyor. Benzinli motor seçenekleri, 1.0 SCe 72 bg,1.0 TCe 100 bg, 1.0 TCe X-Tronic 100 bg ,1.3 TCe EDC 130 bg ve dizel seçenekleri ise 1.5 Blue dCi 85 bg,
1.5 Blue dCi 115 bg.

Türkiye’de satışta olan Renault Clio 127.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Murat Tosun ile Yeni Renault Clio Test Sürüş İzlenimleri

Renault Clio ilanlarına bakmadan geçmeyin

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here