Yeni Maserati MC20 DMC İmzalı Versiyonuyla Karşınızda! Maserati’nin güçlü otomobili DMC ile harika görünüyor.

DMC genel olarak geleneksel spor otomobillerin formlarına değişiklik getirmeyi seviyor. Araç modifiye şirketi, Maserati MC20 modelini de güncellemiştir. MC20 için hem yeni bir görsel pakete hem de kaput altında iyileştirmelere sahiptirler. İçeriğimizde yer alan bilgileri sizler için derledik. MC20’nin DMC imzalı versiyonunu birlikte inceleyelim.

İşte Yeni Maserati MC20 DMC Versiyonu

İlk bakış olarak gövde kitinin tamamen vahşi bir görünüme sahip olduğunu belirtmeliyiz. MC20 zaten genel olarak çok fazla dikkat çeken bir otomobildir. MC20’nin yorumunda, Porsche 911 GT3RS ve Nissan GTR Nismo’dan aşina olduğumuz önde entegre hava çıkışlarına sahip yeni çamurluklarla karşılaşmaktayız.

Diğer değişiklikleri arasında ise karbon ızgara, yeni yan etekler ve motor bölmesindeki sıcaklığın düzenlenmesine yardımcı olmak amaçlı ek hava giriş çıkışları görmekteyiz. Arkadaki karbon kanat ise özellikle dikkat çekmektedir. Otomobilin jantlarıysa dövme alüminyum alaşım malzemelerden oluşmaktadır. Fakat çoğu müşteri için görünümden daha çok kaputun altı önemlidir. Nettuno V6 Maserati motoru, kuru karter yağlamalı, turbo şarjlı bir V6 ve aslında zaten 630 beygirlik bir güce sahip 730 Nm tork üretebilmektedir.

DMC ise yeni bir hava filtresi ve spor bir egzoz sistemiyle beraber kaputun altında yaptığı bazı oynamalarla 83 beygir daha fazla güç ve 145 Nm’lik daha fazla bir tork artışı elde etmektedir. Böylece toplam olarak DMC imzalı Maserati MC20 modeli 713 beygir güce ve 875 Nm torka sahiptir.  Bu arada kullanılan yeni spor yaylar da DMC imzalı MC20’yi 30mm’ye kadar yere daha yakın bir hale getirmiştir. Yeni MC20 çok daha fazla zarif görünüme kavuşmuştur. İç mekan yine MC20 için üretilmiş olan özel bir deri ile kaplanmıştır. Ergonomik tasarımlı direksiyon simidi ve alüminyum pedallar daha da sportif bir görünüm kazanmasını sağlamıştır. Otomobilin performans rakamlarının hangi ölçüde yenilendiğine dair net bir detay yok fakat standart olanlara göre biraz daha iyi olması beklenmektedir. Ayrıca araba kiraz kırmızı bir boya ile kaplanmıştır.

Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorum kısmına yazabilirsiniz.

TRİNK SAT

Arabam Kaç Para

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here