Yeni BMW 3 Serisi Almak İçin 5 Neden 

0
3122
Yeni BMW 3 Serisİ

Yeni BMW 3 Serisi hırçın ve sportif tasarımıyla son derece etkileyici görünüyor. Önceki nesillerine göre çok daha keskin çizgilere ve dinamik hatlara sahip olan Yeni BMW 3 Serisi sınıfının en sportif modelleri arasında yer alıyor. Yüksek performansı ve karakteristik sürüş dinamikleriyle öne çıkan otomobil oldukça sportif ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 

1Sportif Tasarım 

Yeni BMW 3 Serisi keskin çizgileri ve kaslı gövdesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Laserlight farlar ve geniş ön böbrekler otomobilin ön yüzünün oldukça modern ve sportif görünmesini sağlıyor. Geniş tamponları otomobilin oldukça kaslı durmasını sağlıyor. Sınıfının en sportif ve dinamik tasarıma sahip otomobilleri arasında yer alıyor. 

2Üst Seviyede Konfor 

Yeni 3 Serisinin iç mekanı son derece kaliteli ve şık görünüyor. Sportifliğin ve şıklığın uyum içerisinde bir arada sunulduğu iç mekan üst seviyede konfor sunuyor. Dijital kokpit sistemi ön konsolun oldukça teknolojik ve modern görünmesini sağlıyor. Dijital gösterge sistemi ve multimedya ekranı yüksek görüntü kalitesi ve hızlı arayüzü ile  oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Harman Kardon surround ses sistemi 464 watt gücü ve  16 adet hoparlörü ile benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Yeni BMW 3 Serisİ

Elektrikli ayalanabilir hafızalı sportif deri koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma özelliği bulunan sürücü ve ön yolcu koltuğu konfor düzeyini arttırıyor. 

Yeni BMW 3 Serisİ

Adaptif BMW Laserlight farlar yüksek aydınlatma gücüyle 600 metreye kadar oldukça net bir görüş mesafesi sunuyor. Viraj aydınlatma özelliği sayesinde adaptif ışık dağıtımı yaparak  yol kenarlarını çok daha iyi aydınlatıyor. 

3Yüksek Performans

BMW modelleri kendine has sportif sürüş dinamikleri ve yüksek performanslarıyla öne çıkmaktadır. Yeni BMW 3 Serisi yüksek performansı ve sportif sürüş dinamikleriyle oldukça keyifli ve etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. 

320i versiyonu 1.6 litrelik 4 silindirli benzinli motorla sunuluyor. Turbo beslemeli benzinli motor 170 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 7,7 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 232 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 7,6 litre ve şehir dışı kullanımda 5,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 6 litre yakıt tüketiyor. 

320d versiyonu 2.0 litrelik dizel motorla sunuluyor. 4 silindirli dizel motor 190 PS güç ve 400 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 7,1 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 240 km hıza ulaşıyor.

4Güvenlik ve Teknoloji – Yeni BMW 3 Serisi

Yeni 3 Serisi gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla oldukça konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dijital Anahtar: Android akıllı telefonunuz yanınızdaysa otomobilin anahtarının yanınızda olmasına artık gerek yok. Dijital Anahtar BMW’nizi rahatlıkla kilitlemenizi ve kilitlerini açmanızı, hatta fiziksel anahtara gerek kalmadan motoru çalıştırabilmenizi sağlar. BMW Connected uygulamasını kullanılarak Android akıllı telefonunuza indirilebilir ve ailenizle  paylaşılabilirsiniz.

Profesyonel Sürüş Asistanı: direksiyon ve şerit kontrol asistanı, yerel tehlike uyarısı, aktif yandan çarpışma koruması özellikli Şeritte Tutma Yardımı ve diğer güvenlik fonksiyonlarıyla birçok kritik ve monoton sürüş koşullarında en uygun konforu ve maksimum güvenliği sunar.

Dur & Kalk İşlevli Aktif Cruise Control: sıkışık trafikte durdurma ve yeniden çalıştırma dahil olmak üzere öndeki araçla önceden belirlenmiş mesafeyi otomatik olarak korur. Hız Limit Asistanı cruise controldeki hız limitlerinin devralınmasına izin verir. Fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü uyarısı hareketsiz otomobillere, yayalara ve bisiklet sürücülerine tepki verir.

Direksiyon ve şerit kontrol asistanı: sıkışık trafik durumlarında etkinleştirilebilir. Aktif Cruise Control ile sistem, her türlü yol yüzeyinde maksimum 210 km/sa hıza kadar direksiyonu uygun şekilde destekler ve otomobili şeridinin ortasında tutar.

Park Asistanı Plus: otomobilin park edilmesini ve manevraları kolaylaştırır. Üst Görünüm, Panoramik Görünüm ve Uzaktan 3D görünümü içeren Çevre Görüş Kamera Sisteminin yanı sıra doğrusal kılavuzlu Park Asistanı ve Geri Vites Asistanını da içerir.

Yanal park yardımı: Park Mesafe Kontrolü‘nün bir parçasıdır ve manevra sırasında size otomobilinizin yakın civarının genel bir görünümünü sunar. Bu şekilde, otomobilin yan kısmındaki engeller tespit edilir ve sesli ya da görsel uyarı verilir.

Geri Vites Destek Asistanı: otomobiliniz ileri doğru maksimum 35 km/sa hızla kat ettiğiniz son 50 m’lik mesafeyi kaydederek gerekirse geriye doğru gidebilir. Böylece direksiyona müdahele etmeden otomobilin çevresini kontrol edebilirsiniz.

5BMW Genleri – Yeni BMW 3 Serisi

BMW’nin kendine has sürüş dinamiklerinin izlerini üzerinde taşıyan Yeni BMW 3 Serisi benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Değişken amortisör ayarlı Adaptif M süspansiyon konforlu veya sportif süspansiyon tasarımı arasından seçim yapma imkanı sunuyor. Maksimum çekiş, sürüş dinamikleri ve güvenlik için BMW xDrive dört çeker sistemi ön ve arka akslar arasında değişken güç dağıtımı sağlıyor. M Sport diferansiyel farklı yol yüzeylerinde veya dinamik sürüş sırasında çekişi ve sürüş dengesini optimize ediyor.

BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here