BMW 3 Serisi 2022 Tanıtıldı! İşte Detaylar

0
4210
BMW 3 Serisi 2022, önden görünüm, beyaz renk

BMW 3 Serisi 2022 yepyeni Sedan modeliyle geldi. Alman otomobil üreticisi modelin iç ve dış tasarımında değişikliklere gitmeyi tercih etti. Rakibi Mercedes-Benz’in C Serisinin yenilenmesinin ardından gelen bu katalog değişikliği markayı canlandırmış oldu. Yeni seride ek olarak yeni renk seçenekleri de yer alıyor.

Yepyeni Dış Tasarımıyla BMW 3 Serisi 2022

BMW 3 Serisi 2022 , arkadan görünüm,beyaz renk

Yeni dış tasarımda ilk olarak LED farlar dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca aracın biçimleri her seferinde değişen aydınlatmaları da gittikçe ince bir hal alıyor. Ön kısımda yüksek bir hava girişi bulunan aracın arka kısmında da yenilikler yer alıyor. Daha ince LED ışıkların yer aldığı arka kısmında siyah arka difüzör dikkat çekiyor. Seçeneklerin arttığı dış renkler ile jantlarda da yeni tasarımlara sahip olan araçta özel sportif bir arka kısım yer alıyor. Ayrıca aracın kenarlarındaki dikey hava girişleri de keskin hatlar ile sportifliği vurguluyor.

Yeniliklerle Dolu İç Mekan Tasarımı

BMW 3 Serisi 2022, iç mekan görseli

12,3 inç boyutunda bir gösterge ekranına sahip olan BMW 3 Serisi 2022, 14,9 inçlik bir multimedya ekranına da sahip. Ayrıca aracın iDrive 8 işletim sistemi üst düzey teknolojiye sahip ses sistemiyle uyumlu çalışıyor. Böylelikle araca dijital bir ortam hakim oluyor. Aracın içinde genel olarak sade dokunuşlar yer alıyor. Buna otomatik vites kolunun özenle yerleştirildiği orta konsol da dahil. Artık daha kullanıcı odaklı olan araçta birçok teknolojik kolaylığı bulmak mümkün. Ek olarak, kablosuz bir şekilde akıllı telefonların bağlandığı araçta kablosuz yazılım güncellemeleri mevcut. 5G bağlantının sorunsuz çalıştığı yeni BMW 3 Serisinde gerçek zamanlı haritalarla yol asistanı kullanıcılarını bekliyor.

BMW 3 Serisi 2022’nin Motorunu Yenilikler Teğet Geçti

BMW 3 Serisi 2022, önden görünüm, beyaz renk

Tasarım olarak birçok yeniliğe uğrayan BMW 3 Serisinin motoru için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Her ne kadar yepyeni aksesuarlara sahip olsa da aracın benzinli, dizel ve şarj edilebilir hibrit versiyonları hala aynı güçte. 150 ile 374 beygir gücü aralığında bir performansa sahip olan modelin tüm versiyonlarında dört tekerlekten çekiş özelliği var. Ayrıca 8 vitesli otomatik bir şanzıman sistemine sahip olan araç için şimdilik %100 elektrikli bir versiyon söz konusu değil.

Motor özellikleri aynı kalırken birçok tasarım değişikliğine ev sahipliği yapan BMW 3 Serisi 2022’nin başlangıç fiyatı ise Avrupa için 43.900 Euro olarak belirlendi.

2. El BMW 3 Serisi İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here