Volvo Abonelik Sistemi Hakkında Olumlu Düşünmüyor

0
925
Volvo Abonelik Sistemini Desteklemiyor

Volvo abonelik sistemini desteklemiyor. İsveçli otomobil devi son zamanlarda popüler olan ücretli abonelik sistemlerine sıcak bakmıyor. Bu nedenle gelecekte de bu sisteme geçmeyeceğini duyurdu. Dijital platformlarla işbirlikleri kapsamında gelişen aylık abonelik paketleri, otomotiv sektörüne de yeni bir gelir kapısı getirdi. Bu sayede markalar müşterileri ile daha sağlam ilişkiler de kuracaklar. Şu anda Lexus, Toyota ve Subaru gibi markalar bu hizmeti vermeye başladılar bile. Bu kapsamında otomobillerdeki çeşitli akıllı özellikler için aylık paketleri müşterilerine sunuyorlar. Otomobil devleri bugünlerde bu sistemi daha da geliştirmek için çalışıyorlar. Buna göre belirli özellikler için müşteriler aylık veya yıllık abonelikler satın alacaklar. Ayrıca sonrasında kullanırken de gelir elde etmek mümkün olacak.

Volvo Abonelik Sistemi Yakın Gelecekte Gerçekleşmeyecek

Volvo Abonelik Sistemini Desteklemiyor

Otomobil devinin Operasyon Direktörü Björn Annwall, Volvo’nun bu sisteme geçiş yapamayacağını ifade etti. Özellikle altını çizerek markanın asla böyle bir planının olmayacağını belirtti. İsveçli marka eğer illaki otomobillerin özellikleri için ödeme gerekirse bunu minimumda tutacak. Buna göre sadece otomatik pilot gibi büyük yükseltmeler için kullanacak.

Her ne kadar Volvo böyle düşünse de çoğu üretici aynı fikirde değil. Son olarak Alman otomobil devi Mercedes de abonelik sistemini aktif edeceğini duyurdu. Böylece kullanıcılar, yıllık 1200 dolar ödeyerek daha hızlı kalkış yapan araçlara kavuşacak. Belirlenen otomobillerde olacak bu sistemle araçlar, 0’dan 100 km/s hıza bir saniye daha hızlı ulaşacak.

Sıfır KM Volvo Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here