Samsung CES 2023 Fuarında Yeni Teknolojilerini Tanıttı

0
1286
Samsung CES 2023'te Yeni Teknolojilerini Tanıttı

Samsung CES 2023 kapsamında yeni teknolojilerini tanıttı. Teknoloji devinin bir parçası ola Harman yeni teknolojilerini CES 2023’te sergilemeye devam ediyor. Artık otomotiv sektörü giderek dijitalleşiyor. Hal böyle olunca otomobil üreticilerine ek olarak teknoloji şirketleri de sektörde atılımlar yapıyorlar. Samsung’un otomobil teknolojileri üreten iştiraki olan Harman, Las Vegas’taki yerini aldı. Bu kapsamda Virgin Hotel’de üreticiler için entegrasyonu kolay birçok ürün sergiliyor. Tabi aralarında en çok dikkat çekenler artırılmış gerçekliğe sahip baş üstü gösterge ekranı oluyor.

Samsung CES 2023 Fuarına AR Ekranı ile Damga Vurdu

Samsung CES 2023'te Yeni Teknolojilerini Tanıttı

Samsung’un geliştirdiği ‘Herman Ready Vision’ adlı ürün, modern araçları farklı bir boyuta taşıyor. Bu sayede artan ekran sayısına bir alternatif olarak AR teknolojisini kullanıyor. Geniş ve kapsamlı olan ekranın çerçevesi de bulunmuyor. Ayrıca renkli bir HUD sistemi ile doğru içeriği, doğru zamanda, ayrıntılarıyla gösteriyor. Bununla birlikte Harman, sürücülere sürüş sırasında lazım olan tüm bilgileri de eksiksiz vermek hedefinde.

Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Bir Arada

Samsung CES 2023'te Yeni Teknolojilerini Tanıttı

Samsung CES 2023 Fuarında sürücünün yoldaki dikkat seviyesini takip eden bir sistem de tanıttı. ‘Harman Ready Care’ adlı sistem ile yapay zeka sınırları zorluyor. Böylece makine öğrenimi sürücünün hayati değerlerini uzaktan ölçen sensörler ile sürücü sürekli olarak analiz ediliyor.

Sıfır KM Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here