TOGG standı CES 2023 Fuarı’na gidemeyenler için internet üzerinden sanal olarak gezilebilme imkanına sahip.

TOGG Standını Göremeyenler İçin Sanal Tur İmkanı

5 Ocak ile 8 Ocak 2023 tarihleri arasında CES 2023 Fuarı Amerika’nın Nevada Eyaletinin Las Vegas kentinde gerçekleşti. Amerika’da olmasından dolayı gitmek isteyip de gidemeyen pek çok kişi için TOGG standını sanal ortama taşıdı.

360 derece gezmeye imkan veren bu sanal turda TOGG standında yer alan tüm bölümler ve teknolojiler var.

TOGG standı 5 bölümden oluşuyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

  • Beyond X.
  • Self AI.
  • Temiz Enerji Çözümleri.
  • Trumore.
  • Yeni Doğa.

Bu standında yer alan Dijital Mobilite Bahçesinin merkezinde yer alan dijital sanat eseri Yeni Doğa kısmı Güvenç Özel tarafından meydana geldi. Siber fiziksel Mimar ve Medya Sanatçısı Güvenç Özel’in oluşturduğu kısım şu şekilde tanımlanmakta.

“Teknolojinin insan ve doğa arasındaki ilişkiyi dengeleyen bir güç olarak yorumlandığı sanal bir ekolojiyi tasvir ediyor.”

TOGG Standında Yer Alan Diğer Bölümler

Belki de CES 2023’de en dikkat çekici bölüm Beyond X konseptinin yer aldığı yer. Burada firma yeni vizyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. Firmanın konsept tasarımının yer aldığı bu kısım ziyaretçiler tarafından en ilgi çeken yer oldu.

Ziyaretçiler konsept tasarıma binerek duyusal bir yolculuğa çıkma şansına sahip.

Trumore, Go.More, Earn.More ve Play.More gibi akıllı ürünler de bu stantta yer alıyor. Trumore ve işlevleri Blok zincir, yapay zeka ve nesnelerin interneti gibi teknolojiler sayesinde kullanıcıların yaşamını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bu kısımda kullanıcılar Trumore’un hayatı nasıl daha kolay hale getirdiğini ayrıca gözleme imkanına sahip.

Temiz Enerji Çözümleri kısmında ise Trugo ve Trugo Siro iş birliği halinde. Bunun yanı sıra ayrıca enerji üretiminden transferine kadar temiz enerji konusunda iş birliği yapıyor.

Temiz Enerji Çözümleri, kullanıcıların kişisel olarak ürettikleri enerjiyi paylaşmalarını ya da bağışlamalarını sağlayan ekosistemin çekirdeği. Blok zincir sayesinde bunu çok kolay şekilde yapmak da mümkün. Bunun yanı sıra ayrıca bu kısım temiz enerji konusunda çok önemli bir rol oynuyor.

TOGG Standı

Sanal tur kısmında burada ayrıca tohum ekme seçeneği mevcut. Ayrıca sanal turdaki bağlantıya tıklayarak isminizi ve e-mail adresinizi yazarak kızılçam veya karaçam ağaçlarından birinin tohumunu ekerek ekosisteme katkıda bulunabiliyorsunuz.

Self AI kısmı ise yapay zekaya dayalı bir deneyim vaat ediyor. Kullanıcı tercihlerine göre burada kullanıcıların tercihine göre dijital bir ikiziniz yaratılıyor. Bu dijital ikiz sağlık programları aracılığı ile size eşlik ediyor.

Tabii ki bazı özellikleri sanal tur üzerinden yapamıyorsunuz. Ancak gerçek standa gidemeyenler için sanal tur bir fırsat. Bunun yanı sıra TOGG standına gitmeden dijital olarak ziyaret etmek çoğu kişiyi memnun edecektir.

Sanal Tura katılmak isteyenler bu bağlantıya tıklayarak gidebilirler.

Sıfır KM Araç Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here