Toyota Camry Hybrid Makyaj Operasyonu Geçirdi

0
1372
camry hybrid

Satışa sunulmasından yalnızca iki yıl sonra, Toyota Camry Hybrid modelinin dış tasarımında ve içinde çeşitli güncellemeler yapıldı. 14 yıllık bir süreçten sonra Avensis’in yerini alan Camry, 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Türkiye fiyatları ise henüz belli değil.

Camry’de en çok dikkatimizi çeken değişiklik ise ön tampon ve ön ızgara diyebiliriz. Fakat yenilenen ızgara tasarımıyla ailenin bir alt segmentteki üyesi Corolla’ya benzediğini söyleyebiliriz. Ayrıca araç 17 ve 18 inç olmak üzere iki farklı jant tasarımı ile satın alınabilecek. Toyota, özellikle ön bölümde yapılan kozmetik dokunuşların Camry Hybrid’i daha dinamik ve geniş gösterdiğini belirtiyor.

Toyota Camry Hybrid Yeni Bir İç Mekana Sahip

camry interior

İç mekanda ise en dikkat çeken detay yeni bilgi-eğlence sistemi. 9 inç ekran boyutuna sahip olan bu ekran hava menfezlerinin üzerine konumlandırılmış. Apple Car Play ve Android Auto sistemlerini destekleyen bu ekran eskisine göre oldukça hızlanmış. Ayrıca ekranı eskiden de olduğu gibi fiziksel tuşlarla da kullanmak mümkün.

İç mekandaki bir diğer yenilik ise bej ve siyah renkli iki yeni deri döşeme. Ayrıca bu döşemeler istendiği takdirde koltuk soğutma opsiyonu ile satın alınabilecek. Gösterge panelinde ise ahşap veya titanyum kaplamalar tercih edilebilecek.

Güvenlik donanımları ise hayli zengin diyebiliriz. Acil durumlarda direksiyon müdahalesi, şerit takip sistemi, adaptif hız sabitleyici, trafik işaretlerini okuma, kavşak dönüş yardımı gibi yardımcı sürüş ekipmanları mevcut.

Aracın motorunda ise herhangi bir değişiklik olmayacak. Dört silindirli 2.5 litre hacimli bir motora elektrik motoru eşlik ediyor. Toplamda 218 beygir güç üreten Camry, yakın zamanda Avrupa pazarında satışa sunulacak. Türkiye pazarında ise fiyatlarının 950.000 TL üzerinde olmasını bekliyoruz.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here