Yeni başlayanlar için, gazlamak, tırmanmak ve sürmek için harika bir araba. 1800-4500rpm arasında 473bhp ve 620Nm üreten, yenilenmiş ikiz turbo 4.0 litrelik V8 motorla, harika bir hızlanmaya sahiptir. 3,7 saniyede 0-100km ulaşmaktadır. Emisyonlar 275g / km’ye düşerken yakıt ekonomisinin 9.7lt’ye yükseldiği göz önüne alırsak biraz fazla yakıyor. Ancak yakıt ekonomisi için 473bhp çift turbo Panamera GTS satın almazsınız. Sürüş şekli için satın alırsınız. Bu nedenle, revize edilmiş sekiz vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman da hareket halindeyken oldukça parlak bir performans sergilemekte. Rölantinin hemen üstünden kırmızı çizgiye kadar mevcut olan, özellikle sürüş modunda Sport veya Sport Plus’ı çalıştırırsanız, hepsinden daha tehditkar bir V8 homurtusu eşlik eden sert bir hızlanmaya sahiptir.

Yeni GTS tam bir canavar

Bu arabanın ne kadar büyük olduğu ve ne kadar ağır olduğu göz önüne alındığında ürkütücü bir şekilde sınır oluşturan dört tekerlekten çekişli bir canavardır. Dört tekerlekten yönlendirmeli şasisi çevikliği ile de gövdeyi harika bir şekilde idare etmektedir. Direksiyon tartışmasız çarpıcı dinamik özellikliğe sahip ve bu kadar geniş bir arabayla ilişkilendirilmesi gerçekten zor. Ancak frenlerin konumu çok geride, yine de direksiyona geçmeden önce sizi karşılayan görüşle tamamen çelişen bir his ve güç sağlıyor. Bu, tüm Porsche GTS modellerinde olduğu gibi, bu durumda ısıtılan ve dokunulduğunda oldukça lezzetli olan bir Alcantara süet ışeridi ile kaplanmıştır.

Hem hızlı hem kullanışlı

GTS, bir Porsche gibi her anı hareket ettiriyor ve bu konuda çok yetenekli ve ilgi çekici. Ama kaç müşterinin bu otomobili sadece dinamik yetenekleri için satın alacağını merak ediyorsunuz. Kuşkusuz çoğu Panamera sahibi, sunulan alan ve incelikle, dönüş yanıtından veya sınıra yakın balete yakın duruştan daha fazla ilgilenecektir.

GTS harfleri Porsche’de benzersiz bir dizi nitelikle eşanlamlı hale geldi ve Panamera’ya bağlandıklarında aslında çok mantıklı geliyorlar. Çünkü bugünlerde Stuttgart’ta gerçekten “çok yönlü” anlamına geliyorlar. Dolayısıyla, dinamikler son derece derli toplu olsa da, lüks ve zarafet seviyeleri de öyle…

GTS İç tasarımı

Ön koltuklarda, temel düzen veya tasarımda pek çok önemli değişiklik olmadı. Pek ihtiyaç duyulmadı. Çünkü Porsche’nin yaptığı herşey hoş karşılanıyor. Gösterge panelinin ortasında, önde çok net göstergeler bulunan dev bir TFT kontrol ekranı ve vites kolunu çevreleyen çok basitleştirilmiş bir dokunmatik düğme koleksiyonu var.

Arka koltuklarda, arka koltuklar arasında büyük bir merkezi kol dayamaya sahiptir. Buna rağmen GTS, arka koltuklarda hala spor otomobile yakın hissi veriyor ve siyah alüminyum, çok sayıda yükseltme seçeneğinin belirtilebileceği standart kaplama seviyesidir. Tamamen etkileyici bir paket, en son Panamera GTS.  Bununla birlikte, bu yönü bir kenara koyarsak – bu seviyedeki tüm arabaların çalıştırılması her zaman aşırı derecede pahalı olacaktır. Aklımıza gelen başka hiçbir araba, bir sürücüye bu kadar duygu ve etkileşim sunarken aynı zamanda yolcularına da bu hissi sağlar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here